Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Θα ψήφιζα Σαμαρά για πρόεδρο της ΕΕ»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Μήνυμα στήριξης στην ελληνική κυβέρνηση έστειλε ο Ενρίκο Λέτα από το βήμα του συνεδρίου της «Sueddeutsche Zeitung».

Μήνυμα στήριξης στην ελληνική κυβέρνηση έστειλε ο Ενρίκο Λέτα από το βήμα του συνεδρίου της «Sueddeutsche Zeitung».

Ο Ιταλός πρωθυπουργός εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στη διάρκεια της ελληνικής προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ η Αθήνα θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση της ανάπτυξης, ενώ πρότεινε την απευθείας εκλογή μόνιμου προέδρου της ΕΕ. «Θα ψήφιζα σίγουρα τον κ. Σαμαρά» είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε, επίσης, ότι προτεραιότητά του είναι η καταπολέμηση της ανεργίας των νέων της Ευρώπης και στο πλαίσιο αυτό θα διεξαχθεί ειδική σύνοδος των Ευρωπαίων ηγετών στη Ρώμη κατά τη διάρκεια της ελληνικής προεδρίας.

Ο κ. Λέτα έκανε ακόμη λόγο για την ανάγκη να ολοκληρωθεί η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την ανάπτυξη και τόνισε ότι το θέμα θα αποτελέσει κεντρικό μέλημα της ιταλικής προεδρίας, η οποία αρχίζει τον Ιούλιο του 2014.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κυρ. Μητσοτάκης: 4 νέα μέτρα για την ακρίβεια

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Ανδρουλάκης: Απέναντι στην ακρίβεια χρειάζονται μέτρα, όχι αλαζονεία

Peristerinews.gr Newsroom

Δ. Κουτσούμπας από το πάρκο Τρίτση: «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» το δίλημμα του σήμερα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment