PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Θα πληρώσουν τις συκοφαντίες που εκστόμισαν»


«Ραντεβού» στη Βουλή, προαναγγέλλοντας την κορύφωση της μετωπικής σύγκρουσης με τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την πρόταση για εξεταστική για τα υποβρύχια δίνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος.

«Ραντεβού» στη Βουλή, προαναγγέλλοντας την κορύφωση της μετωπικής σύγκρουσης με τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την πρόταση για εξεταστική για τα υποβρύχια δίνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, ο οποίος κατηγορεί τον «ηγετικό κύκλο του ΣΥΡΙΖΑ για προνομιακές σχέσεις με συγκεκριμένα καταγραφόμενα συμφέροντα».

«Η συζήτηση στη Βουλή θα είναι μια ευκαιρία όλη η κοινή γνώμη αλλά πρωτίστων οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ακούσουν και να κατανοήσουν πώς ενεργεί ο ηγετικός πυρήνας περί τον κ. Τσίπρα», λέει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» και προσθέτει: «θα πληρώσουν τις συκοφαντίες που εκστόμισαν γιατί η συκοφαντία είναι βαριά άτιμη πράξη».

«Η ίδια η πρόταση (για σύσταση εξεταστικής επιτροπής) που υπογράφει ο κ. Τσίπρας συνιστά απροκάλυπτη ομολογία προνομιακών σχέσεων του ηγετικού κύκλου του ΣΥΡΙΖΑ με συγκεκριμένα καταγραφόμενα συμφέροντα. Αυτό βεβαίως πρέπει να συνδυαστεί με την πρόσφατη αποκαλυπτική ιστορία των φαρμάκων, με τη θλιβερή εικόνα του κ. Τσίπρα να προωθεί στη Βουλή την επένδυση της Deutsche Aeolian και να αναφέρεται σε… λάθος Άκερμαν, με την πρόσφατη υπεράσπιση των τραπεζών που σύμφωνα με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ‘έπεσαν θύματα του κουρέματος του χρέους’ που επιτεύχθηκε επί των ημερών μου στο ΥΠΟΙΚ κ. ά», τονίζει ο κ. Βενιζέλος.

Εκτιμά πως θα είναι αρραγές το μέτωπο του ΠΑΣΟΚ σε κρίσιμες ψηφοφορίες (πλειστηριασμούς, ενιαίο φόρο κ. ά) «γιατί η θέση μας είναι καθαρή και σταθερή», όπως εξηγεί: «όχι πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα. Ναι σε διαρθρωτικές αλλαγές που οδηγούν σε ένα κανονικό κράτος, στην υπηρεσία του πολίτη, και σε μία αγορά που λειτουργεί με διαφάνεια υπέρ του καταναλωτή. Ναι στα μέτρα προστασίας των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Ναι στη σταδιακή αποκατάσταση αδικιών μέσω της αξιοποίησης του πρωτογενούς πλεονάσματος που πετύχαμε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment