PeristeriNews.gr
Πολιτική

Θ. Θεοχαρόπουλος: Η κυβέρνηση δεν έχει συναίσθηση του τι συμβαίνει στην κοινωνία


Η κυβέρνηση δεν έχει συναίσθηση του τι συμβαίνει στην κοινωνία, υποστήριξε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στο πρώτο πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Κάνοντας λόγο για οριζόντια και δίχως προοπτική μέτρα, ο κ. Θεοχαρόπουλος επισήμανε ότι η κυβέρνηση μέσα στις αυταπάτες της έλεγε ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και τώρα θέλει να εισπράξει ΕΝΦΙΑ από το πρώτο ευρώ.

«Με αυτή τη γραφειοκρατία δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα  από αυτά που λύνει. Άρα υπάρχει και υπερφορολόγηση και διαχειριστική ανικανότητα» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Αναφερόμενος στην αντιπολιτευτική τακτική της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο κ. Θεοχαρόπουλος διευκρίνισε ότι δεν κάνουμε στείρα κριτική, ενώ παρέπεμψε στη χθεσινή ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο, όπου υπερψήφισε ορισμένα, θετικά άρθρα.

Σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, εξήγησε ότι το ίδιο το κυβερνών κόμμα έχει αποκλείσει αυτό το σενάριο, καθώς έχει δηλώσει ότι δεν τον ενδιαφέρει ο χώρος της κεντροαριστεράς.

Όσον αφορά στο Ποτάμι, ο κ. Θεοχαρόπουλος το κάλεσε να αποφασίσει πού θέλει να ανήκει. «Στον προοδευτικό χώρο και την κεντροαριστερά ή στην κεντροδεξιά» διερωτήθηκε, καταλήγοντας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment