PeristeriNews.gr
Πολιτική

Θ. Πάγκαλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ μεταχειρίζεται αλήτικες μεθόδους


Σφοδρή επίθεση ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή και το εξώδικο που έχει στείλει.

Σφοδρή επίθεση ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή και το εξώδικο που έχει στείλει, υποστηρίζοντας ότι το ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα τρομοκρατικό κόμμα, που μεταχειρίζεται αλήτικες μεθόδους. Μάλιστα υποστήριξε ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις ευρωεκλογές θα εξετάσει ακόμη και το ενδεχόμενο να φύγει από την Ελλάδα.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον ίδιο είναι απόλυτα ψευδής και κάλεσε τους «συντάκτες» της να αποδείξουν δια της δικαστικής οδού αυτά για τα οποία τον κατηγορούν.

Με αφορμή αυτό το γεγονός υποστήριξε ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα τρομοκρατικό, που μεταχειρίζεται αλήτικες μεθόδους εναντίον των αντιπάλων του».

Παράλληλα δήλωσε ότι σε περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές θα εξετάσει ακόμη και το ενδεχόμενο να φύγει από την Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας ως «ατύχημα» το ενδεχόμενο να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Συμπλήρωσε, όμως, ότι «ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός – και το πιστεύω, διότι έχω εκτίμηση στο μέσο όρο των Ελλήνων – δεν θα υποβάλλει τον εαυτό του σ’ αυτήν την περιπέτεια».

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι κόμμα εξουσίας

Με αφορμή και την παρουσία του Γ. Παπανδρέου στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της κ. Μαριλέννας Κοππά, ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πλέον κόμμα εξουσίας και μάλιστα «απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχει τη δυνατότητα να ανακτήσει μια σημαντική παρεμβολή στην πολιτική ζωή του τόπου».

Εκτίμησε ότι τόσο ο κ. Βενιζέλος όσο και ο κ. Παπανδρέου ο καθένας από την πλευρά του έχουν δίκιο, αλλά «εμένα δεν με ενδιαφέρει ούτε ο Βενιζέλος ούτε ο Παπανδρέου. Με ενδιαφέρει το ΠΑΣΟΚ και ότι δεν υπάρχει ως κόμμα πλέον και θα αποδειχθεί αυτό και στις εκλογές πλέον. Έχει κατεδαφιστεί ως κόμμα, διότι ως παράταξη εξακολουθεί να υπάρχει».

Όσο για τον κ. Κουβέλη δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι «νομίζει ότι έχει κόμμα και κοροϊδεύει κάποιους άλλους ότι έχει κόμμα, ενώ δεν έχει τίποτα και παριστάνει τώρα ότι θέλει κάτι να κάνει».

«Συμπαθέστατο αγοράκι» ο Γ. Σακελλαρίδης

Από τα πυρά του κ. Πάγκαλου δεν διέφυγε ούτε ο υποψήφιος (στηριζόμενος από το ΣΥΡΙΖΑ) δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Σακελλαρίδης, τον οποίο χαρακτήρισε ως «συμπαθέστατο αγοράκι», ενώ δυσκολεύτηκε αρκετά να θυμηθεί το όνομά του: «πώς τον λένε; Τριανταφυλλίδη; Αυτόν τον νεαρό… Εμένα με λένε γέρο, εγώ να μην τον πω αγοράκι; Συμπαθητικό είναι αυτό…».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Leave a Comment