PeristeriNews.gr
Media

Τέλος το «Μπράβο Ρούλα» από το EPSILON TV


Δύο μήνες άντεξε το «Μπράβο Ρούλα» με παρουσιάστρια την Ρούλα Κορομηλά η οποία αποτελεί παρελθόν για το κανάλι του Εpsilon καθώς το περασμένο Σάββατο 19/6 έκανε το τελευταίο της σόου.

Πάντως η παρουσιάστρια φαίνεται πως δεν ήταν ενημερωμένη ότι η εκπομπή θα διακοπεί καθώς η ίδια προανήγγειλε πως το «Μπράβο Ρούλα» θα ταξίδευε στην Σύρο στο τέλος της σεζόν.

Το κανάλι με επίσημη ανακοίνωση επιβεβαίωσε το διαζύγιο: «Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, την οποία ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και της εύχεται ολόψυχα ότι καλύτερο για το μέλλον. Δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και αφορούν τη λήξη συνεργασίας του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV με την κ. Ρούλα Κορομηλά είναι μυθεύματα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Πάντως πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν την παρουσιάστρια να έχει καυγαδίσει έντονα με ιθύνοντες του καναλιού έπειτα από παρεμβάσεις που δέχτηκε. Σύμφωνα με το Peoplegreece.com υπήρχαν εντάσεις εξαιτίας του υψηλού μπάτζετ σε σχέση με το συμφωνηθέν ενώ η τηλεθέαση σημείωνε πτώση.

Σε νέα, διευκρινιστική ανακοίνωση, το ΕPSILON TV σημείωσε ότι «έληξε ομαλά η συνεργασία του με την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, βάση της υπογεγραμμένης συμφωνίας που έληγε στις 19/6/2016».

Η εκπομπή υπερθέαμα είχε κάνει πρεμιέρα στις 16 Απριλίου.

Η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά στο Instagram

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Leave a Comment