PeristeriNews.gr
Lifestyle

Τέλος στο μαρτυρικό Γολγοθά για τον Πέτρο Φυσσούν


Μετά την έξωση που του έκανε η σπιτονοικοκυρά του στις αρχές του περασμένου Αυγούστου.

Τέλος στο μαρτυρικό Γολγοθά που ανέβαιναν ο αγαπημένος ηθοποιός Πέτρος Φυσσούν και η σύζυγός του Νικολέτα Χατζηχρήστου μετά την έξωση που τους έκανε η σπιτονοικοκυρά τους στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, έβαλε ο πνευματικός του, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό τους και ευαισθητοποιημένοι πολίτες, όπως γράφει η Espressο.

Με πρωτοβουλία του ιερωμένου πατέρα Βασιλείου από το ναό Αγίου Νικολάου στα Πευκάκια, το ζευγάρι που βρισκόταν στο δρόμο και δεν είχε που την κεφαλή κλίναι, βρήκε καταφύγιο σε ένα σπίτι στη Νέα Ερυθραία, το οποίο τους παραχωρήθηκε αντί μικρού ενοικίου.

Ο ιερέας ήρθε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και δεν χρειάστηκε να του πει πολλά. Μόλις ανέφερε το όνομα του αγαπημένου ηθοποιού, αμέσως επήλθε συμφωνία. Έτσι, από την περασμένη Τετάρτη το ζευγάρι διαμένει στη νέα του κατοικία και σύμφωνα με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, πλέον έχει ηρεμήσει.

Ωστόσο, εκτός από τον πατέρα Βασίλειο, ένα λιθαράκι στο αίσιο τέλος της εφιαλτικής περιπέτειας που ζούσαν ο ηθοποιός και η σύζυγός του έβαλε και ο πατέρας Ευστράτιος Φελέκης, εφημέριος του ναού των Αγίων Αποστόλων Πεύκης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment