PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τέλος στην απεργία βάζουν οι ιδιοκτήτες ταξί


Προς λύση της απεργίας τους προσανατολίζονται οι ταξιτζήδες, μετά (και) από την συνάντηση που είχαν το μεσημέρι με τους περιφερειάρχες.

Προς λύση της απεργίας τους προσανατολίζονται οι ταξιτζήδες, μετά (και) από την συνάντηση που είχαν το μεσημέρι με τους περιφερειάρχες, οι οποίοι δεσμεύτηκαν στους ιδιοκτήτες ταξί πως δε θα εκδώσουν νέες άδειες αν προηγουμένως δεν ολοκληρωθεί ο διάλογος των ιδιοκτητών με το υπουργείο Μεταφορών.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ιδιοκτητών Ταξί, Θύμιος Λυμπερόπουλος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αλλάζουν τα δεδομένα», ανακοίνωσε αμέσως μετά τη συνάντηση ότι θα συγκαλέσει εκτάκτως το διοικητικό συμβούλιο για να λάβει αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων με εισήγηση για λύση της απεργίας.

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό η έκτακτη συνεδρίαση θα λάβει χώρα την Παρασκευή στις 10 το πρωί στα γραφεία της ΠΟΕΙΑΤΑ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων).

Οι ιδιοκτήτες ταξί, πάντως επανέλαβαν ότι επιθυμούν συνάντηση και με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, την ώρα που από την κυβέρνηση διαμηνύουν ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί κανονικά.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι ήδη τις τελευταίες ημέρες το μέτωπο στην απεργία των ταξί δεν ήταν αρραγές, καθώς η απεργιακή κινητοποίηση είχε σπάσει σε νησιά όπως η Ρόδος, η Κως, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Λέσβος και η Κέρκυρα με αποφάσεις των τοπικών σωματείων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά

Peristeri News

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Leave a Comment