PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τέλος και επίσημα ο Κρις Κόλμαν από τον Ατρόμητο


Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου αποτελεί ο Κρις Κόλμαν, με τον 53χρονο Ουαλό τεχνικό να ευχαριστεί τον σύλλογο για όλα όσα έζησε στο Περιστέρι.

Έπειτα από συζητήσεις της διοίκησης με τον προπονητή αποφασίστηκε από κοινού ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η ενδεδειγμένη προκειμένου να αλλάξει η πορεία της ομάδας εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Ατρόμητος ευχαρίστησε τον Κρις Κόλμαν για την προσφορά του στην ομάδα, από τη στιγμή που την ανέλαβε σε πολύ δύσκολες στιγμές, αποτελώντας υπόδειγμα αφοσίωσης και εργατικότητας.

Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου τον Ιανουάριο του 2022 και παρέμεινε στον πάγκο σε 61 αναμετρήσεις.

Κόλμαν: «Ατρόμητε, ευχαριστώ για όλα – Οι τελευταίες μέρες ήταν από τις πιο δύσκολες της ζωής μου»

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του «διαζυγίου», ο Ουαλός προπονητής, έστειλε το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς τον σύλλογο, ευχαριστώντας τους πάντες και εκφράζοντας τη σιγουριά ότι η ομάδα θα επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Το «αντίο» του Κρις Κόλμαν στον Ατρόμητο:

«Οι τελευταίες μέρες αποτέλεσαν από τις πιο δύσκολες στη ζωή μου και στην καριέρα μου. Μετά το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό, συναντηθήκαμε με τη διοίκηση και αποφασίσαμε ότι το καλύτερο για τον Ατρόμητο είναι να χωρίσουν οι δρόμοι μας αυτή τη χρονική στιγμή.

Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Ατρόμητου, που από την πρώτη μέρα της παρουσίας μου στην ομάδα με έκανε νιώσω μέλος της και αποχωρώντας νιώθω ότι πραγματικά στην Ελλάδα, και πολύ περισσότερο στο Περιστέρι, έχω πλέον ένα δεύτερο σπίτι.

Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη που μου έδειξε στις καλές στιγμές και ειδικότερα στις δύσκολες, έχοντας περάσει πολλά σε αυτά τα περίπου δύο χρόνια, που είχα την τιμή να είμαι προπονητής στον Ατρόμητο και μάλιστα στα 100ά του γενέθλια.

Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους που την αγαπούν σε τεράστιο βαθμό, διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ και με την απαραίτητη στήριξη του κόσμου, που πάντα είναι «παρών», είμαι σίγουρος ότι βρει ξανά τον δρόμο των επιτυχιών.

Ατρόμητε, ευχαριστώ για όλα!».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment