PeristeriNews.gr
Lifestyle

Τέλος εποχής για την Οπρα


Τη θέση της παίρνει η Ρόζι Ο Ντόνελ

Η Οπρα Γουίνφρει σταματά μετά από 25 χρόνια το Oprah’ s show και στη θέση της έρχεται η βραβευμένη με πολλά βραβεία ΕΜΜΥ Ρόζι Ο Ντόνελ

“Είμαι ενθουσιασμένη και καλωσορίζω την Ρόζι στον σταθμό που όλα αυτά τα χρόνια θεωρούσα σπίτι μου. Εκ πείρας σας λέω οτι θα εργαστεί έχοντας δίπλα της την καλύτερη ομάδα συνεργατών που υπάρχει στην τηλεόραση σε παγκόσμια επίπεδο”.

Με αυτά τα λόγια η Οπρα Γουίνφρει καλωσόρισε στα στούντιο της Harpo την βραβευμένη με 6 βραβεία ΕΜΜΥ, κωμική ηθοποιό, Ρόζι Ο Ντόνελ,49 ετών, για το σόου που παρουσίαζε χρόνια στην Αμερική και έφερε το όνομά της.

Χθες μέσω βίντεο η Ρόζι ανακοίνωσε στους εργαζόμενους της Harpo ότι θα έρχεται στο Σικάγο:

“Είμαι η Rosie O’Donnell, η σταρ των Φλιντστόουνς.

Απλά ήθελα να πώ: Γειά, έρχομαι στο Σικάγο. Ναι είμαι ενθουσιασμένη… Σ’ευχαριστώ Oprah. Και σας ευχαριστώ όλους εκεί. Μερικοί θα βοηθήσετε κιόλας να φτιάξουμε ένα τέλειο show για το δίκτυο της Oprah.”

Η Ρόζι υπέγραψε για 130 εκπομπές που θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2011 ενώ με ανακοίνωσή τους τα στελέχη της εταιρίας ανακοίνωσαν ” Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον ερχομό της Ρόζι Ο Ντόνελ και πιστεύουμε ότι μπαίνουμε σε μια καινούρια θριαμβευτική εποχή όπου η εταιρία θα συνεχίζει να παράγει τις καλύτερες εκπομπές και τις πλέον πολυβραβευμένες στην τηλεοπτική ιστορία”

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment