Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τελικός για το Περιστέρι στη Βόννη



Η μεγάλη ώρα για το Περιστέρι έφτασε. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη αντιμετωπίζει στη Γερμανία τη Βόννη στο Game 3 της σειράς των προημιτελικών του Basketball Champions League (20.00, Cosmote Sport 4HD) με τις νίκες να είναι στο 1-1.

Ο νικητής της αναμέτρησης θα είναι αυτός που θα τσεκάρει το εισιτήριο για το Final-4 της διοργάνωσης που διεξαχθεί στο Βελιγράδι, με τη Μούρθια και την Ουνικάχα Μάλαγα να είναι οι δύο ομάδες που έχουν σφραγίσει την παρουσία τους στις τέσσερις καλύτερες.

Πρόκειται για ένα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα του Περιστερίου, ενώ ο Δήμος έχει τοποθετήσει γιγαντοοθόνη για την αναμέτρηση της ομάδας στο δημαρχείο της πόλης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κατάφερε να χάσει και από την Καλλιθέα στο Περιστέρι ο Ατρόμητος

Peristeri News

Παράπονα έχει το Περιστέρι για την διαιτησία κόντρα στην Καρδίτσα

Peristeri News

Ήττα του Περιστερίου στην Καρδίτσα για την μάχη της παραμονής στη Basket League

Peristeri News

Leave a Comment