PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τέλειωσε μια απογοητευτική σεζόν για το Περιστέρι


Με την πίκρα της χαμένης ευκαιρίας του δεύτερου αγώνα των πλέι οφ με τον Προμηθέα μένει το Περιστέρι, ύστερα από την ευρεία ήττα στο τρίτο ματς στην Πάτρα (86-58), που σήμανε και την ολοκλήρωση της παρουσίας της ομάδας στη φετινή Stoiximan Basket League.

Στο πρώτο ημίχρονο,  οι «κυανοκίτρινοι» έδειξαν ικανοί να χτυπήσουν το ματς, καθώς έπαιξαν συγκεντρωμένα στην άμυνα, έλεγξαν σε κάποιο βαθμό το ρυθμό του αγώνα, ώστε να μην πάει σε τέμπο που ευνοούσε τους γηπεδούχους, ενώ βρήκαν σκορ δείχνοντας υπομονή στην επίθεση. Έτσι, η πρωτοπορία εναλλασσόταν, με τον Προμηθέα να παίρνει μία βραχεία διαφορά στο ημίχρονο (43-37), που τελείωσε με άλλο ένα δύσκολο buzzer beater του Τζιαν Κλαβέλ.

Στην επανάληψη όμως, οι γηπεδούχοι επέβαλαν το ρυθμό τους στο παιχνίδι, αξιοποίησαν άριστα το πλεονέκτημά τους στα ύψη σε επίθεση και άμυνα, την ώρα που το Περιστέρι έδειξε μεγάλη αδυναμία στην επιθετική δημιουργία και περιορίσθηκε σε ατομικές προσπάθειες του Τεράν Πέτεγουεϊ. Χαρακτηριστικό είναι πως οι ασίστ στο τέλος του αγώνα ήταν 20-7 υπέρ του Προμηθέα, ενώ τα λάθη ήταν 12-24 εις βάρος του Περιστερίου.

Σταδιακά, υπό την πίεση του αντιπάλου και των χρονικών περιθωρίων, οι παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου απώλεσαν τη συγκέντρωσή τους, με αποτέλεσμα να κριθεί το αποτέλεσμα του ματς ήδη από την τρίτη περίοδο (64-47).

Τελευταία αναλαμπή για το Περιστέρι στις αρχές της τελευταίας περιόδου, όταν μείωσε τη διαφορά στους 14 πόντους, αλλά η πορεία του αγώνα δεν άλλαξε, η διαφορά ανέβηκε πάνω από τους 20, ο Μανωλόπουλος έριξε στο παρκέ παίκτες με μικρή συμμετοχή και η κόρνα της λήξης βρήκε τον Προμηθέα στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League και το Περιστέρι να αρχίζει το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Διαιτητές: Σχινάς, Ψαριανός, Ζαχαρής

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 43-37, 64-47, 86-58

Προμηθέας (Γιατράς): Τζεράι Γκραντ 12 (8 ριμπάουντ), Κλαβέλ 12 (2/5 τρίποντα, 3 ασίστ), Λούντζης 19 (4/5 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 5/6 βολές, 5 ριμπάουντ), Αγραβάνης Δ. 21 (4/10 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 1/2 βολές, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Τζέριαν Γκραντ 7 (1 τρίποντο, 7 ασίστ), Αγκμπελέσε 8 (7 ριμπάουντ), Αγραβάνης Δ. 4, Φορντ, Χριστοδούλου 3 (1), Γιαννόπυλος, Μπαζίνας, Τανούλης

Περιστέρι (Μανωλόπουλος): Πέτεγουεϊ 15 (6/10 δίποντα, 0/6 τρίποντα, 3/3 βολές, 4 ριμπάουντ, 6 λάθη), Τσαϊρέλης 2, ΜακΛιν 10 (8 ριμπάουντ), Τζόουνς 4 (5 ριμπάουντ), Γκουτιέρεζ 12 (2/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2/3 βολές), Σκορδίλης, Φορντ 2 (1/6 σουτ), Σαλούστρος 2 (1/5 σουτ), Τόλα 3, Καράμπελας 3 (1), Κρόκετ, Μάντζαρης 5 (1)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment