PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τέμπη: Προφυλακιστέος ο σταθμάρχης Λάρισας


Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 59χρονος σταθμάρχης της Λάρισας μετά την απολογία του. Η απολογία του σταθμάρχη διήρκεσε περίπου 7,5 ώρες ύστερα από το πολύνεκρο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, που οδήγησε στον θάνατο 57 ανθρώπων.

Σημειώνεται ότι ο 59χρονος κλήθηκε να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα τόσο από την ανακρίτρια όσο και από τον εισαγγελέα, καθώς είναι αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες. Ο κατηγορούμενος φέρεται να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, φέρεται να ψέλλισε σε όσους τον είδαν: «Κουβαλάω 35 φέρετρα στην πλάτη μου…».

Παρόλο που μεταφέρθηκε από νωρίς το πρωί στο δικαστικό μέγαρο, η διαδικασία διεκόπη προτού αρχίσει, μιας και προέκυψαν κάποια νέα στοιχεία. Γύρω στις 2 μ.μ. κλήθηκε να μπει στο γραφείο της ανακρίτριας για να «ξετυλίξει» την απολογία του.

Ποιος ο ρόλος του δεύτερου σταθμάρχη

Στο τραπέζι των ερευνών, ωστόσο, βρίσκεται και ο δεύτερος σταθμάρχης για τον ρόλο που ενδεχομένως διαδραμάτισε. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο δεύτερος σταθμάρχης φέρεται να έφυγε μισή ώρα νωρίτερα. Ο 59χρονος έφτασε στις 9.30 μ.μ. στο σταθμαρχείο της Λάρισας προκειμένου να ξεκινήσει την βάρδιά του στις 11 μ.μ. Για τον λόγο αυτό, αναμένεται να κληθεί να δώσει κατάθεση και ο δεύτερος σταθμάρχης. Περισσότερα στοιχεία στην έρευνα σχετικά με τη συμπεριφορά και τις κινήσεις των δύο σταθμαρχών πρόκειται να δώσουν τα ευρήματα από κάμερες ασφαλείας που διαθέτει το σταθμαρχείο, καθώς επίσης και η καταγραφή των συνομιλιών ανάμεσα στους σταθμάρχες και τους λοιπούς εργαζομένους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Επίθεση με μαχαίρι σε γυναίκα στην Ερμού

Peristeri News

Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου διορίστηκε επικεφαλής στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Νίκαια: Σκότωσε στη μέση του δρόμου τον γαμπρό του με καραμπίνα

Peristeri News

Leave a Comment