PeristeriNews.gr
Πολιτική

Τάκης Θεοδωρικάκος: Πρωτοφανής ανευθυνότητα από τον Γιάνη Βαρουφάκη


Για ανευθυνότητα εκ μέρους του Γιάνη Βαρουφάκη έκανε λόγω ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου αναφερόμενος στον ξυλοδαρμό του επικεφαλής του ΜέΡΑ25 στα Εξάρχεια.

«Ο κ. Βαρουφάκης συνεχίζει να συμπεριφέρεται με πρωτοφανή ανευθυνότητα, που δεν επιτρέπεται, όχι σε πολιτικό αρχηγό, δεν επιτρέπεται σε έναν απλό πολίτη.

Θα μου πείτε ο κ. Βαρουφάκης είναι ο άνθρωπος που, ως υπουργός Οικονομικών, έκανε τα πάντα για να χάσει η Ελλάδα πάνω από 100 δισ. ευρώ, και δεν φαίνεται, όχι συγνώμη να ζήτησε αυτός από τον ελληνικό λαό, αλλά παριστάνει ότι δεν το έχει καταλάβει ύστερα από τόσα χρόνια», τόνισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, σε συνέντευξή του στο Action24 αναφερόμενος στον Γιάνη Βαρουφάκη.

«Επιχείρησε να προκαταλάβει τις έρευνες της ΕΛΑΣ αποδίδοντας την επίθεση σε μπράβους της νύχτας, παρότι έχουν ταυτοποιηθεί ότι προέρχονται από τον αντεξουσιαστικό χώρο, σε μια προσπάθεια να μετατρέψει την επίθεση σε πολιτικό σόου, μήπως και μπει στη Βουλή», σημείωσε ο Τ. Θεοδωρικάκος.

Όσον αφορά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, ο υπουργός υπογράμμισε: «Αυτό που ενδιαφέρει την ελληνική κοινωνία είναι να αποδοθούν πλήρως οι ευθύνες σε όλους.

Όταν λέω σε όλους, εννοώ σε όλους. Ασφαλέστατα υπάρχει πολιτική ευθύνη η οποία σε ό,τι αφορά τη δική μας κυβέρνηση αναλήφθηκε από τη πρώτη στιγμή με τον πιο γενναίο τρόπο.

Από το ίδιο τον πρωθυπουργό, από τον υπουργό Μεταφορών, τον Κ. Καραμανλή, ο οποίος παραιτήθηκε μέσα σε κάτι ώρες. Δεν θυμάμαι ποτέ πολιτικό να έχει παραιτηθεί ύστερα από τέτοια τραγωδία, ποτέ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment