Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ταϊλάνδη: Την επόμενη εβδομάδα θα βγουν από το νοσοκομείο τα παιδιά

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Τα 12 παιδιά που διασώθηκαν από το πλημμυρισμένο σπήλαιο στη βόρεια Ταϊλάνδη θα βγουν από το νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Πιγιασακόλ Σακολσαταγιαντόρν.

Τα τελευταία μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδα των «Αγριόχοιρων» και ο προπονητής τους απεγκλωβίστηκαν από το σπήλαιο Ταμ Λούανγκ, κοντά στα σύνορα με τη Μιανμάρ, το βράδυ της Τρίτης, δίνοντας τέλος σε μια επικίνδυνη διάσωση και προκαλώντας παγκοσμίως ανακούφιση και χαρά.

Τα 12 παιδιά και ο προπονητής τους αναρρώνουν σωματικά και πνευματικά και θα βγουν από το νοσοκομείο την Πέμπτη 19 Ιουλίου, δήλωσε ο υπουργός σε δημοσιογράφους.

«Χρειάζεται να προετοιμάσουμε τα παιδιά και τις οικογένειές τους για το ενδιαφέρον που θα προκαλέσουν όταν βγουν», δήλωσε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η κλιμάκωση των Χούθι ανησυχεί και την Κίνα

Peristerinews.gr Newsroom

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Αυστηροί περιορισμοί στην πρόσβαση των παιδιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Peristerinews.gr Newsroom

Ιαπωνία: Πάνω από 100.000 οι αιωνόβιοι για πρώτη φορά

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment