PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ταυτοποιήθηκε η σορός του Παναγιώτη Μαυρίκου


Ταυτοποιήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η σορός του απανθρακωμένου οδηγού της Porsche Cayenne ανήκει στον εκδότης της «Ακρόπολης» Παναγιώτη Μαυρίκου.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία αναμένεται να ενημερώσει τους αξιωματικούς της Αστυνομίας που ασχολούνται με την υπόθεση ότι υπήρξε ταυτοποίηση του DNA του εκδότη Π. Μαυρίκου με την σορό που απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη, η σύζυγος του Π. Μαυρίκου κλήθηκε και αναγνώρισε τα τιμαλφή που φόραγε ο άντρας της.

Όπως ανέφερε, νωρίτερα, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αρμόδιος αξιωματικός, όλα τα ενδεχόμενα για το συμβάν παραμένουν ανοιχτά.

Στην ΕΛΑΣ δεν θεωρούν απίθανη την εκδοχή του δυστυχήματος, ενώ τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι αυτή την ώρα είναι ότι από τους πυροτεχνουργούς και τους ειδικούς της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, δεν βρέθηκαν ίχνη μηχανισμού, ή άλλο στοιχείο στο αυτοκίνητο και στο σημείο του τραγικού συμβάντος, που να οδηγεί στο συμπέρασμα της δολιοφθοράς.

Ένα από τα ερωτήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς, είναι αν συνέβη κάτι στον οδηγό και γι’ αυτό δεν είχε καλά αντανακλαστικά τη δεδομένη στιγμή.

Το αυτοκίνητο εξετάζεται από πραγματογνώμονες, για να διαπιστωθεί αν υπήρξε οποιοδήποτε μηχανικό πρόβλημα και κυρίως τι προκάλεσε την ανάφλεξη και σε ποιο σημείο.

Ο δικηγόρος του εκδότη, Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις του το πρωί σε τηλεοπτικές εκπομπές, ανέφερε ότι ο Παναγιώτης Μαυρίκος διατηρούσε σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητο, καθώς το χρησιμοποιούσε κυρίως η σύζυγός του. Είπε ακόμη ότι το όχημα είχε πολύ εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας και ήταν μηχανικά ελεγμένο. Όπως είπε ο κ. Κούγιας, επρόκειτο να υποβληθεί μήνυση κατ’ αγνώστων, προκειμένου να μπορέσει η οικογένεια να ορίσει πραγματογνώμονες και τεχνικούς συμβούλους.

Μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά αγνώστων κατέθεσε η σύζυγος

Μηνυτήρια αναφορά κατ’αγνώστων για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κατέθεσε η σύζυγος του Παναγιώτη Μαυρίκου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια, αναφέρεται ότι η σύζυγος του Π.Μαυρίκου, συνοδευόμενη από δικηγόρο του δικηγορικού γραφείου του, κατέθεσε την αναφορά στο τμήμα ασφαλείας της κατοικίας της.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Στη μηνυτήρια αναφορά ορίζονται ως τεχνκοί μας σύμβουλοι ο Νικόλαος Διαμαντής υποστράτηγος πυροσβεστικού σώματος, ειδικός σε θέματα διερεύνησης εμπρησμών και ο Γ. Ραυτογιάννης, βαλλιστικός-εξεταστής ιχνών εργαλείων.

Ο λόγος που υπεβλήθη η ως άνω αναφορά είναι ότι η οικογένεια του εκλιπόντος με αυτόν τον τρόπο και με τους τεχνικούς της συμβούλους, επιθυμεί να βοηθήσει τους διορισθέντες από την ελληνική αστυνομία πραγματογνώμονες, ώστε να διεκπεραιωθεί ταχύτατα η πραγματογνωμοσύνη και σε συνδυασμό με τις ειδικές γνώσεις τους να εκδοθεί ένα πλήρες και αναμφισβήτητο πόρισμα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment