PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ταχυδρόμησαν σε γραφεία κόμματος πακέτο με ανθρώπινα μέλη


Οι κηλίδες αίματος που υπήρχαν στο περιτύλιγμα του πακέτου προϊδέασαν τα στελέχη του Συντηρητικού Κόμματος του Καναδά για το περιεχόμενό του…

Οι κηλίδες αίματος που υπήρχαν στο περιτύλιγμα του πακέτου προϊδέασαν τα στελέχη του Συντηρητικού Κόμματος του Καναδά για το περιεχόμενό του… Ένα ανθρώπινο πόδι και ένα χέρι, σε αποσύνθεση, βρίσκονταν μέσα σε αυτό.

Μόλις οι υπάλληλοι ων γραφείων του Συντηρητικού Κόμματος του Καναδά στην Οτάβα, διαπίστωσαν ότι στο πακέτο υπήρχαν κηλίδες αίματος, ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία κατέφθασε αμέσως, άνοιξε το δέμα και βρέθηκε μπροστά στο περιεχόμενο του που δεν ήταν άλλο από ένα ανθρώπινο χέρι και ένα πόδι.

Τα μέλη θα αποσταλούν για εξέταση, προκειμένου να εντοπιστεί από πού προέρχονται, αν ανήκουν στο ίδιο σώμα ή σε διαφορετικά, αν τα άτομα ήταν ζωντανά όταν έγιναν οι ακρωτηριασμοί και αν ανήκουν σε άνδρα ή γυναίκα, μιας και κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό να εξακριβωθεί καθώς τα μέλη βρίσκονταν σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Η αστυνομία βρίσκεται σε επαφή με νεκροτομεία και γραφεία κηδειών, για να διαπιστωθεί αν έλειπαν μέλη από πτώματα, ενώ, ακόμη, εξετάζεται και το ενδεχόμενο να ανήκουν σε ανθρώπινο κορμό, που βρέθηκε σε κεντρικό σκουπιδότοπο του Μόντρεαλ.

Η αστυνομία διαβεβαίωσε πως το ανατριχιαστικό πακέτο στάλθηκε, μέσω των Καναδικών Ταχυδρομείων και παραλήπτης του δέματος με το αποτροπιαστικό περιεχόμενο ήταν, σίγουρα τα γραφεία του Συντηρητικού Κόμματος, στην Οτάβα του Καναδά. Ερευνα διεξάγεται για τον εντοπισμό του αποστολέα…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment