PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Tablet με οθόνη Retina αναπτύσσει η Samsung



Ετοιμάζει απάντηση στο iPad

Ετοιμάζει απάντηση στο iPad

Μπορεί η Apple να είχε μονοπωλήσει τις οθόνες Retina στα tablets με το νέο iPad αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Samsung θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Άλλωστε ο κορεατικός κολοσσός έχει μακρά παράδοση σε ό,τι αφορά στις οθόνες και πρωτοπορεί στη σχετική τεχνολογία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές σε LCD και AMOLED οθόνες παγκοσμίως.

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, από έγγραφο που παρουσιάστηκε σε δίκη εναντίον της Apple η εταιρεία πρόκειται να δημιουργήσει tablet του οποίου η οθόνη θα έχει μέγεθος 11.8 ίντσες και πυκνότητα 256 pixels ανά ίντσα (ppi). Βέβαια το όνομα της οθόνης λογικά δεν θα είναι “Retina” καθώς πρόκειται για λέξη που έχει κατοχυρώσει η εταιρεία του Cupertino. Παρόλα αυτά, σίγουρα θα είναι κάτι αρκούντως χαρακτηριστικό. είναι κατοχυρωμένο από την Apple, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα βρει τρόπο να την ονομάσει.

Ενδέχεται μάλιστα να μάθουμε και σχετικές πληροφορίες στο Galaxy event της Samsung στις 15 Αυγούστου για το οποίο ακόμη δεν έχουν διαρρεύσει και πολλές πληροφορίες. Υπομονή λοιπόν!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Οι πολίτες μπορούν να κάνουν καταγγελία όταν παραβιάζονται τα δικαιώματά τους στο διαδίκτυο

Peristeri News

H Google αναβαθμίζει την μηχανή αναζήτησης με ΑΙ

Peristeri News

Πόση ώρα αφιερώνουν συνειδητά στα social oı Έλληνες χρήστες

Peristeri News

Leave a Comment