PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα σκεφτείτε αυτά στα οποία έχετε επενδύσει.

ΚΡΙΟΣ

Φαίνεται ότι ανοίγετε τη νέα εβδομάδα υπό έντονη πίεση, όμως πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε το κεφάλι σας πάνω από το νερό. Αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, καθώς θα αποδειχθούν ανέφικτες όταν περάσει αυτή η φάση. Απομακρυνθείτε από ό,τι σας ταράζει, προτιμήστε να διαθέσετε χρόνο για να μελετήσετε τις τρέχουσες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το εργασιακό περιβάλλον σας φαντάζει κάπως χαοτικό στην αρχή της νέας εβδομάδας, αλλά η συγκυρία δεν αφήνει να δείτε ότι πρόκειται για μια προσωρινή κατάσταση, καθώς σας προσεγγίζουν πολλές ευκαιρίες. Αν διατηρήσετε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες, μπορείτε να χειριστείτε τα πάντα με ψυχραιμία και λογική. Μπαίνετε σε μια πιο αίσια περίοδο, που δεν αποκλείει ακόμα και μια αύξηση ή προαγωγή. Διατηρήστε μια σταθερή ταχύτητα και την καλή σας διάθεση και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρόθεσή σας είναι να κάνετε καίριες αλλαγές προς το καλύτερο σε πολλούς τομείς, αλλά παρά την ουσιαστική προσπάθεια, δεν έχετε ακόμη αποτελέσματα. Μην παραδώσετε τα όπλα με την είσοδο της νέας εβδομάδας, είστε πιο κοντά στους στόχους σας απ’ όσο νομίζετε. Δεν πρέπει να πάνε χαμένες οι μέχρι τώρα προσπάθειές σας, εξαιτίας του πανικού ή της απογοήτευσης. Παραμείνετε εστιασμένοι, κάντε ακόμα και κινήσεις που δεν τολμήσατε ποτέ ως τώρα, δεν είναι αργά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα γεμάτοι ενέργεια και αισιοδοξία. Ταιριάζετε απόλυτα με τη δυναμική της ατμόσφαιρας, που φέρνει εξελίξεις με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Φροντίστε να αντιδράτε άμεσα στα γεγονότα, για να δείτε πολλά θέματα να μπαίνουν στη σωστή θέση. Αυτό θα επιβεβαιώσει τις επιλογές που έχετε κάνει ως τώρα, τονώνοντας την καλή σας διάθεση. Έχετε ήδη διανύσει τη μισή διαδρομή, σύντομα θα επιλύσετε ακόμα και προβλήματα που είχαν βαλτώσει για καιρό.

ΛΕΩΝ

Το παρελθόν επιστρέφει, στην αρχή της εβδομάδας η σκέψη σας πάει σε πρόσωπα και πράγματα που ίσως δεν χειριστήκατε όπως θα έπρεπε. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, δώστε χρόνο σε αυτή την ανασκόπηση με ηρεμία και χωρίς ανεύθυνες εξάρσεις. Να είστε έτοιμοι για όλα και δεκτικοί, η απομόνωση δεν θα σας εξυπηρετήσει σε κάτι. Σας αναμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από ανθρώπους που ακόμα σας αγαπούν και θέλουν να σας προσφέρουν βοήθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εξελίξεις θα προσεγγίζουν με απίστευτη ταχύτητα στο άνοιγμα της νέας εβδομάδας. Αν παραμείνετε ήρεμοι και εστιασμένοι, δεν θα δυσκολευτείτε να διατηρήσετε το πρόγραμμά σας. Μην αναλάβετε πρόσθετες υποχρεώσεις και πιεστείτε, αντιθέτως είναι καλύτερα να κάνετε συχνά διαλείμματα για να φορτίζετε τις μπαταρίες σας. Όσο πιο ρεαλιστικά χειριστείτε τις αντοχές σας, τόσο πιο ευέλικτα θα κινηθείτε και θα αναδειχθείτε νικητές.

ΖΥΓΟΣ

Υπάρχουν κάποια θέματα που αποφεύγετε ή κρύβετε κάτω από το χαλί, αλλά αυτό λήγει με τη νέα εβδομάδα. Σας δίνεται η ευκαιρία να αφήσετε τις κοινωνικές δραστηριότητες και να επιθεωρήσετε τη στρατηγική σας. Είναι άραγε η κατάλληλη για να σας πάει εκεί που θέλετε; Για όποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν, να ξέρετε ότι έχετε συμμάχους τόσο στο οικογενειακό όσο και στο φιλικό περιβάλλον. Γι’ αυτό μην ξεχαστείτε στην ενδοσκόπηση, επιστρέψτε γρήγορα στη ρεαλιστική σκηνή για να αντεπεξέλθετε στις εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες θα δείξουν την κόπωση σας τη νέα εβδομάδα. Το πρόβλημα είναι ότι έχετε πολλά μέτωπα ανοικτά ταυτόχρονα, γι’ αυτό θα αγγίξετε τα όριά σας με μια απρόσμενη κρίση στην προσωπική σας ζωή. Σε αυτό το στάδιο που βρίσκεστε, το βασικό είναι να φροντίσετε τον εαυτό σας. Η φάση είναι παροδική, αλλά θα σας αφήσει το μάθημα να χειρίζεστε τα πάντα άμεσα, με ψυχραιμία και λογική. Λίγη επιπλέον προσπάθεια χρειάζεται τώρα και θα επιλύσετε όλα τα προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώσετε κάπως βαλτωμένοι σχεδόν σε όλους τους τομείς στην αρχή της νέας εβδομάδας. Φαίνεται ότι δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε τις θέσεις σας και να κοιτάξετε τους άλλους στα μάτια. Αν θέλετε πραγματικά να προχωρήσετε παρακάτω, πρέπει να τελειώσετε όσα έχετε ήδη αρχίσει. Αλλά πρώτα φροντίστε περισσότερο την υγεία και την ισορροπία σας, ξεκουραστείτε. Μετά με ευελιξία και διπλωματία θα επιλύσετε όλα τα θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα κυλούν όπως τα έχετε σχεδιάσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε με τη νέα εβδομάδα, είναι να αφήσετε να πράγματα να εξελιχθούν προς όφελός σας. Όλοι οι τομείς θα μπουν σε αίσια πορεία, χάρη και στον κόπο που καταβάλατε ως τώρα. Όλα εξαρτώνται από τη ρεαλιστική οπτική, που σας δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Μην αφήσετε κανέναν να παρέμβει στις αποφάσεις σας τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απλά δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα σε μία μέρα. Αυτό που σας χρειάζεται στην αρχή της εβδομάδας, είναι ένα μεθοδικό σχέδιο που θα σας φτάσει ομαλά όπου στοχεύετε. Με αυτή την πρακτική θα εκπληρώσετε περισσότερες υποχρεώσεις και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Μην αμφιβάλλετε για το κριτήριό σας ή τις αποφάσεις σας, έχετε τη βοήθεια των άστρων για να μην κάνετε λάθη.

ΙΧΘΥΕΣ.

Έχει σημασία να αντιμετωπίσετε με χαλαρότητα ένα σχέδιο ή εγχείρημα. Εστιάστε στην αρχή της εβδομάδας στην κατανόηση όλων των παραμέτρων, ώστε να ξέρετε μέχρι πού μπορείτε να κινηθείτε. Μπορείτε να κερδίσετε πολύ περισσότερα αν μοιραστείτε τις ιδέες σας. Με την ανταλλαγή απόψεων θα ενισχύσετε σημαντικά τις προοπτικές επιτυχίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment