Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τα ξένα ΜΜΕ για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής



Το γύρο του κόσμου κάνει η απόφαση του δικαστηρίου με την οποία η Χρυσή Αυγή κρίθηκε εγκληματική οργάνωση.

Ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μεταφέρουν την είδηση ότι τα ηγετικά στελέχη του νεοναζιστικού κόμματος κρίθηκαν ένοχα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

«Ηγέτες του νεοναζιστικού κόμματος ένοχοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης», γράφει το BBC, που δημοσιεύει φωτογραφία με τους χιλιάδες κόσμου έξω από το Εφετείο.

«Χιλιάδες καλωσορίζουν την καταδίκη στην Αθήνα, έπειτα από τη μεγαλύτερη δίκη φασιστών μετά τη Νυρεμβέργη», γράφει ο Guardian.

 

 

«O ηγέτης του νεοναζιστικού κόμματος «Χρυσή Αυγή» ένοχος για την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης», αναφέρει στον τίτλο της η «Le Figaro».

 

Αναφορά στην ιστορική απόφαση του Εφετείου κάνει και η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Γενί Σαφάκ:

«Ελληνικό δικαστήριο : Εγκληματική οργάνωση, το ακροδεξιό κόμμα της Χρυσής Αυγής», αναφέρει στη διαδικτυακή της έκδοση.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Καταγγελία για προβολή ακατάλληλου υλικού σε σχολείο στο Αιγάλεω

Peristeri News

Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε κρεοπωλείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Συνελήφθη 16χρονος γιος βουλευτή έπειτα από καταδίωξη

Peristeri News

Leave a Comment