PeristeriNews.gr
Διεθνή

«Τα βρήκαν» Στρος Καν και καμαριέρα


Σύμφωνα με δικαστική ανακοίνωση, ο πρώην διευθυντής του ΔΝΤ και η καμαριέρα που τον είχε μηνύσει για σεξουαλική επίθεση και βιασμό, υπέγραψαν συμβιβαστική συμφωνία τη Δευτέρα.

Σε συμβιβασμό φαίνεται πως ήρθαν τελικά ο Ντομινίκ Στρος Καν και η καμαριέρα του Sofitel Ναφισατού Ντιαλό για το ροζ σκάνδαλο του Μαΐου του 2011 που αποτέλεσε την αιτία παραίτησης του Στρος Καν από την ηγεσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αλλά και τον πολιτικό του θάνατο αναφορικά με τα εσωτερικά της Γαλλίας, αφού ήταν ο επικρατέστερος μέχρι τότε για την ηγεσία των Γάλλων Σοσιαλιστών.

Σύμφωνα με δικαστική ανακοίνωση, ο πρώην διευθυντής του ΔΝΤ και η καμαριέρα που τον είχε μηνύσει για σεξουαλική επίθεση και βιασμό, υπέγραψαν συμβιβαστική συμφωνία τη Δευτέρα, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστοί οι όροι, καθώς χαρακτηρίζονται «εμπιστευτικοί».

Υπενθυμίζεται ότι στις 30 Νοεμβρίου είχε διαρρεύσει η είδηση ότι είχε και πάλι υπογραφεί συμφωνία με την οποία ο πρώην ισχυρός άνδρας του Ταμείου είχε δεχθεί να δώσει στην Ντιαλό έξι εκατ. ευρώ, προκειμένου να κλείσει η υπόθεση. Την είδηση, ωστόσο, διέψευσαν την ίδια ημέρα οι δικηγόροι του Ντομινίκ Στρος Καν, διευκρινίζοντας ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κατάληψη πέντε συνοριακών χωριών της Ουκρανίας από τη Ρωσία

Peristeri News

Αργεντινή: Δεύτερη γενική απεργία ενάντια στην πολιτική του προέδρου Μιλέι

Peristeri News

Αλλαγή πολιτικού σκηνικού στα Σκόπια

Peristeri News

Leave a Comment