PeristeriNews.gr
Lifestyle

Τα βραβεία των χειρότερων της χρονιάς


Ποιοι προτάθηκαν για τα βραβεία των χειρότερων της χρονιάς…

Λίγες ημέρες μετά την απονομή των βραβείων «Χρυσές Σφαίρες» με όλη τη γκλαμουριά που τα συνοδεύει, ήρθε η ώρα για τους celebrities των ΗΠΑ που με τις… επιδόσεις τους θα κερδίσουν επάξια μια θέση ανάμεσα στους χειρότερους της χρονιάς!

Η απονομή των βραβείων «Razzie Awards» (Χρυσά Βατόμουρα) είναι αυτό που οι διάσημοι «φοβούνται» περισσότερο!

Οι υποψηφιότητες για τη χειρότερη ταινία της χρονιάς ανακοινώθηκαν χτες και ανάμεσα τους συγκαταλέγονται ορισμένα… ηχηρά ονόματα της αμερικανικής showbiz! Δείτε παρακάτω ποιοι είναι οι… «τυχεροί»!

Razzies 2011: Η χειρότερη αφίσα ταινίας

Υποψήφιες ταινίες: Twilight Saga: Eclipse, The Last Airbender, The Bounty Hunter, Sex & The City 2 και Vampires Suck.

Razzies 2011: Η χειρότερη ηθοποιός

Υποψήφιες: Jennifer Aniston για την ταινία The Bounty Hunter, Miley Cyrus για την ταινία The Last Song, οι τέσσερις φιλενάδες του Sex & The City 2, η Megan Fox για την ταινία Jonah Hex και η Kristen Stewart για το Twilight Saga: Eclipse.

Razzies 2011: Ο χειρότερος ηθοποιός

Υποψήφιοι: Ashton Kutcher για το Killers and Valentine’s Day, Gerard Butler για την ταινία The Bounty Hunter, Jack Black για την ταινία Gulliver’s Travels, Robert Pattinson για τη συμμετοχή του στην ταινία The Twilight Saga: Eclipse και το Remember Me, Taylor Lautner για τη συμμετοχή του στην ταινία The Twilight Saga: Eclipse.

Razzies 2011: Χειρότερη ηθοποιός Β’ ρόλου

Η Jessica Alba για τις ταινίες The Killer Inside Me, Little Fockers, Machete και Valentine’s Day, η Cher για το Burlesque, η Liza Minnelli για τη συμμετοχή της στο Sex & The City 2, η Nicola Peltz για το The Last Airbender, και η Barbra Streisand για τους Little Fockers.

Razzies 2011: Χειρότερος ηθοποιός Β’ ρόλου

Ο George Lopez για τις ταινίες Marmaduke, The Spy Next Door και το Valentine’s Day, ο Billy Ray Cyrus για την ταινία The Spy Next Door, ο Dev Patel για το The Last Airbender, o Jackson Rathbone για τη συμμετοχή του στην ταινία The Last Airbender και στο The Twilight Saga: Eclipse και ο Rob Schneider για την ταινία Grown Ups.

Razzies 2011: Χειρότερος σκηνοθέτης

Ο Sylvester Stallone για την ταινία The Expendables, οι Jason Friedberg και Aaron Seltzer για τοVampires Suck, ο Michael Patrick King για το Sex & The City 2, ο M. Night Shymalan για την ταινία The Last Airbender και ο David Slade για το The Twilight Saga: Eclipse.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment