PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τα τρελά πανηγύρια στο κλειστό και τα ρεκόρ που σπάει το Περιστέρι (vid)


Το κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου” ζει και πάλι μεγάλες στιγμές, με το Περιστέρι να θυμίζει κάτι από τα παλιά όπως δήλωσε και ο Σπανούλης.

Τα τρελά πανηγύρια της ομάδας και του κόσμου σε μια ακόμα καθαρή νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό δείχνει ότι το Περιστέρι έχει επανέλθει για τα καλά στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ.

“Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο. Πραγματικά, το Περιστέρι αρχίζει και θυμίζει τις παλιές εποχές με αυτό που έχει κάνει απέναντι σε μία ομάδα με εξαπλάσιο-εφταπλάσιο μπάτζετ, μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, μια ομάδα EuroLeague. Πολλά μπράβο σε όλη την ομάδα, σε όλα τα παιδιά, στους συνεργάτες μου. Συνεχώς τρυπάμε το ταβάνι μας και βάζουμε νέους στόχους. Είναι κάτι το απίστευτο. Εμείς πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας (στο Game 5). Ήδη έχουμε κάνει κάτι εκπληκτικό. Είμαστε το αουτσάιντερ. Παίζουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”, είπε ενδεικτικά ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη νέα νίκη της ομάδας του κόντρα στο τριφύλλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών στηρίζοντας την ομάδα σε όλη τη διάρκεια του ματς με τον στόχο να επιτυγχάνετε.

Ο Φρανσίσκο ισοφάρισε το ρεκόρ 10ετίας των πλέι οφ στα τρίποντα

Ο Σιλβέν Φρανσίσκο ηγήθηκε του Περιστερίου bwin για την ισοφάριση στην ημιτελική σειρά με τον Παναθηναϊκό έχοντας 24 πόντους με 5/5 τρίποντα. Ο Γάλλος γκαρντ έφτασε σε κάποια αξιοσημείωτα επιτεύγματα.

Ισοφάρισε τη μεγαλύτερη επίδοση απόλυτης ευστοχίας στη σεζόν αφού 5/5 είχαν ακόμη ο Κώστας Σλούκας στο ματς του Ολυμπιακού με το Περιστέρι bwin για τη 2η αγωνιστική και ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ στο παιχνίδι του Άρη με τον Απόλλωνα Carna στην Πάτρα για τη 16η αγωνιστική.

Ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση ευστοχίας στα τρίποντα, για ματς πλέι οφ, των τελευταίων 10 χρόνων. 5/5 τρίποντα σε ματς της post season είχε ο Γιάνις Στρέλνιεκς στον 1ο αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα για τα ημιτελικά του 2018.

Σημείωσε ρεκόρ 10ετίας για το Περιστέρι bwin αφού σε αυτό το διάστημα και πριν τον χθεσινό αγώνα, η κορυφαία επίδοση ήταν εκείνη που είχε ο Σκούτσι Σμιθ με 4/4 στην 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος 2019-20 και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία των πλέι οφ κρατάει από τις 27 Απριλίου 2002 ο σημερινός συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Μποζίκας που είχε 7/7 τρίποντα στο 3ο ματς του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με τον Άρη για την 1η φάση.

Με τους 24 πόντους του, ο Φρανσίσκο βελτίωσε κατά δύο το ατομικό ρεκόρ του στην Basket League αφού είχε 22 στον 2ο προημιτελικό με την ΑΕΚ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο γκαρντ του Περιστερίου bwin δεν είχε επίδοση 20+ πόντων στην κανονική περίοδο.

Ο Γάλλος έκανε, βάσει των αριθμών, την καλύτερη από τις 27 εμφανίσεις του στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Είχε 27 ranking ενώ η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν το 23 που είχε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment