PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τα τραγικά λάθη έφεραν την ήττα του Ατρόμητου από τον Άρη στο Περιστέρι


Δύο τραγικά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο ανάγκασαν τον Ατρόμητο σε ήττα από τον Άρη μέσα στο Περιστέρι.

Αυτό ήταν το δεύτερο αρνητικό αποτέλεσμα εντός έδρας για τον Ατρόμητο που πλέον κοιτάζει στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα και πάλι στο Περιστέρι.

Στο αγωνιστικό ο Άρης προηγήθηκε στο 10’ με τον Μαντσίνι έπειτα από μια συνεργασία των Σούντγκρεν και Γκάμα από δεξιά.

Έξι λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος άγγιξε την ισοφάριση, αφού πρώτα ο Κουλούρης νικήθηκε σε τετ α τετ με τον Κουέστα και εν συνεχεία ο Σπιριντόνοβιτς σούταρε ψηλά άουτ.

Σε μια φάση καρμπόν η Περιστεριώτικη ομάδα ευτύχησε να φέρει το ματς στα ίσα όταν και πάλι ο Κουλούρης απώλεσε την ευκαιρία σουτάροντας πάνω στον Κουέστα, με τον Σπιριντόνοβιτς αυτή τη φορά να στέλνει το ριμπάουντ στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος παρόλο που ο Ατρόμητος είχε το μομέντουμ από την ισοφάριση, δεν μπήκε όπως θα έπρεπε με τον Άρη να κατέχει τα σκήπτρα της αναμέτρησης.

Μάλιστα στο 59’ ένα φάουλ του Γκάμα κατέληξε στο χέρι του Κουλούρη, που ήταν μοιραίος σήμερα για τον Ατρόμητο, με τον Περράκη να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Ο Γκάμα δεν αστόχησε παρά την καλή προσπάθεια του Πίριτς για επέμβαση και έκανε το 1-2.

Μέσα σε έξι λεπτά, οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να σκοράρουν για τρίτη φορά, με τον Γκαρσία να εκμεταλλεύεται τραγικό λάθος στον χώρο του κέντρου, από λάθος πάσα του Κυριάκου Παπαδόπουλου, νικώντας σε τετ α τετ τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου.

Στη συνέχεια ο Ατρόμητος απείλησε σε τρεις ακόμα φάσεις αλλά κυρίως ο Κουλούρης σε δυο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Με αυτή την ήττα ο Ατρόμητος έμεινε στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μόλις 1 βαθμό σε τέσσερα ματς.

https://www.youtube.com/watch?v=yfFlxsei7jc

Ατρόμητος (Γ. Παράσχος): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Στρούγγης (86’ Πισάνο), Καρτάλης (61’ Νάτσος), Σάλομον, Μουνίθ (74’ Κωτσόπουλος), Σπιριντόνοβιτς (86’ Μπεντινέλι), Κουλούρης.

Άρης (Ά. Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο (46’ Δεληζήσης), Μπράμπετς, Τζέγκο, Σάσα, Εντιαγιέ (85’ Ματίγια), Μαντσίνι (26’ Γκαρσία), Καμαρά (85’ Άλι), Γκάμα (63’ Χαΐροβιτς).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment