PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τα πρώτα λόγια του συλληφθέντα για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι


«Ήταν ένας καβγάς του δρόμου. Εγώ έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει», είπε στους αστυνομικούς ο 33χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 33χρονος συμπλήρωσε ότι μετά τους πυροβολισμούς ο ίδιος φοβήθηκε και μαζί με τον συνεργό του μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν από το σημείο.

Αρνήθηκε πως γνωρίζει πού βρίσκεται ο συνεργός του. «Δεν ξέρω πού είναι ο άλλος», είπε στους αστυνομικούς.

Η σύλληψή του έγινε χθες βράδυ, από το Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, για το αιματηρό επεισόδιο στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο 33χρονος φέρεται ότι ήταν συνοδηγός στο όχημα του δράστη, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε τρία άτομα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 33χρονος έχει απασχολήσει και ο παρελθόν τις Αρχές για διάφορα αδικήματα.

Εν τω μεταξύ εντοπίστηκε το πρωί το τζιπ της επίθεσης και έχει μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά της ΕΛΑΣ όπου εξετάζεται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Οι δύο δράστες φέρονται να είναι Αλβανοί ποινικοί και ο ένας, μάλιστα, μέλος πολύ σκληρής συμμορίας, η οποία έχει απασχολήσει τις Αρχές και με εκτελέσεις κατά το παρελθόν. Έχει δοθεί σήμα και στις τελωνειακές αρχές της χώρας και στα αεροδρόμια, καθώς ενδεχομένως να επιχειρήσει να διαφύγει από τη χώρα μας ο δράστης του συγκεκριμένου περιστατικού.

Βίντεο ντοκουμέντο από το Γκάζι με το τζιπ

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει το ανθρακί τζιπ με το οποίο διέφυγαν οι δράστες των πυροβολισμών στο Γκάζι. Οι Αρχές συνθέτουν κομμάτι – κομμάτι το παζλ της επίθεσης. Η παρέα των τριών Κρητικών βρέθηκε σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, καθώς το αιματοκύλισμα φαίνεται να έγινε για ανούσια αφορμή.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο της ΕΡΤ φαίνεται καθαρά το όχημα που φεύγει από το Γκάζι στο οποίο επιβαίνουν δύο άτομα. Λίγο νωρίτερα ο ένας από τους δύο εμπλεκόμενους είχε πυροβολήσει σχεδόν εξ επαφής, από απόσταση ελάχιστων μέτρων τους τρεις Κρητικούς φίλους. Οι δύο ήταν και αδέρφια.

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο από το Γκάζι με το τζιπ, με το οποίο διέφυγαν οι δράστες:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά

Peristeri News

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Leave a Comment