PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τα νέα παιδιά αχτίδα φωτός για το Περιστέρι!



Στις 13 Οκτωβρίου το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της επαγγελματικής ομάδας μπάσκετ περιόδου 2010-11. Ο επίτιμος πρόεδρος του Περιστερίου, Πέτρος Μουγιάκος ήταν στο πάνελ, όπως και οι Αργύρης Πεδουλάκης, Στέφανος Κιουριτζόγλου και Δημήτρης Παπανικολάου.

Ισως κάπου μοιάζει… ουτοπικό να προετοιμάζεσαι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, εν μέσω της κατάστασης που διαμορφώθηκε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ, όμως στο Περιστέρι παίρνουμε δύναμη από το θαύμα του απεγκλωβισμού των μεταλλωρύχων που παρακολούθησε όλη η ανθρωπότητα με κομμένη την ανάσα και διατηρούμε την ελπίδα μας για το μέλλον.

Σ’ αυτό το πνεύμα έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου (το οποίο διαμορφώθηκε κατάλληλα) η παρουσίαση της επαγγελματικής ομάδας μπάσκετ περιόδου 2010-11.

Ο επίτιμος πρόεδρος του Περιστερίου, Πέτρος Μουγιάκος ήταν στο πάνελ, όπως και οι Αργύρης Πεδουλάκης, Στέφανος Κιουριτζόγλου και Δημήτρης Παπανικολάου.

«Μετά την περυσινή επώδυνη κατάκτηση του στόχου, δεν είχαμε πολλά περιθώρια να κοιτάμε πίσω» είπε ο κ. Μουγιάκος.

«Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα με περιστεριώτικα κριτήρια η οποία να αποπνέει φρεσκάδα και ενθουσιασμό. Πήραμε και έμπειρους παίκτες, αλλά το κυρίως κριτήριο είναι η επένδυση στα νέα παιδιά του Περιστερίου. Ετσι προχωρήσαμε στη συνεργασία με τον Αργύρη Πεδουλάκη ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα του ΓΣΠ. Εδώ ανδρώθηκε μπασκετικά και προπονητικά, στο μπασκετικό… ΙΕΚ του Περιστερίου. Φτιάξαμε την ομάδα με τις δικές του τεχνικές συμβουλές και ως τώρα διαπιστώνουμε ότι βγάζει μια καλή εικόνα. Θα ήθελα ιδιαίτερα να σταθώ στο γεγονός ότι είμαστε προσηλωμένοι στην έννοια της υποδομής.

Είμαστε ο πρώτος Σύλλογος στην Ελλάδα μακράν ο οποίος αυτό που λέει το πραγματοποιεί, εφαρμόζοντας ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης των αθλητών. Αυτή η επένδυση στα νέα παιδιά είναι για μένα η αχτίδα φωτός η οποία θα επαναθεμελιώσει τη σχέση της με τον κόσμο και θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Γι αυτό τον σχεδιασμό, για την αναδόμηση του Συλλόγου μας, το καταλληλότερο πρόσωπο είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης. Πάντα μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ μας, αλλά σε πολλά αθλητικά θέματα και σε φιλοσοφία συμπλέουμε ή υπάρχει απόλυτη ταύτιση. Με τις δικές του γνώσεις τα νέα παιδιά θα πάρουν τις σωστές κατευθύνσεις.

Στο Περιστέρι είμαστε… τσιμεντωμένοι στις αρχές της συλλογικότητας. Εχουμε υποτάξει το εγώ στο εμείς. Αν δεν υπάρχει συλλογικότητα υπάρχει αφυδάτωση, χάνεις τα πάντα και καταρρέεις. Σε κανέναν δεν ανήκει ο Σύλλογος. Ολοι είμαστε κάτω από τον Σύλλογο. Ετσι, λοιπόν, όλοι οι Περιστεριώτες και οι απέχοντες θα πρέπει να σταθούν δίπλα της για να μεγαλουργήσει και πάλι. Η φλόγα που έχουμε μέσα μας δεν πρόκειται να σβήσει. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας ώστε να αποκτήσει ο Σύλλογος μια νέα ώθηση, όραμα και την ταυτότητά του», κατέληξε ο Επίτιμος πρόεδρος του Περιστερίου.

Την εκδήλωση τίμησαν ο Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Α. Σταυρούλιας, ο Αντιδήμαρχος Β. Μπέτσης, ο Πρόεδρος του ΑΟΔΗΠ Α. Σχίζας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου Κ. Λαλένης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ν. Κασουρίδης, ο υποψήφιος Δημ. σύμβουλος Κ. Σκορδάκης, ο Εκπρόσωπος του Ατρομήτου Π. Κατώνης και ο τεχν. Διευθυντής Γ. Αγγελόπουλος κ.α.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment