PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τα μοναδικά Hot Hot Burger Bar τώρα και στο Περιστέρι!


Πρόκειται για τη πιο γνωστή φίρμα μαγαζιών εστίασης που εστιάζει στα γνωστά σε όλους μας burgers. Τα Hot Hot Burger bar  συνδυάζουν το νόστιμο και συνάμα οικονομικό γεύμα προσελκύοντας ένα ευρύ κοινό όλων των ηλικιών.

Η μοναδικότητα του Hot Hot Burger έγκειται στο ότι οι συνδυασμοί των γεύσεων που έχουν τα burgers μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη ενώ στα θετικά του συγκεκριμένου μαγαζιού εντάσσονται ακόμα η ταχύτητα, η ολική ποιότητα, οι επιλεγμένες πρώτες ύλες και η αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών.

Οι προτάσεις γεύσεων είναι πολλές και βασίζονται σε αποκλειστικές συνταγές. Καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικά κοινά σε διαφορετικές στιγμές μέσα στην ημέρα. Πέρα από αυθεντικά Burgers, η πλήρως ενημερωμένη προϊοντική σειρά περιλαμβάνει Ηot Dogs, Chicken Nuggets, Salads, Potatoes, Αmerican Toasts, Ribeyes, ποτά και αναψυκτικά. Και όλα αυτά σε ασυναγώνιστες τιμές.

IMG_0639

Πέρα όμως από τις εξαιρετικές επιλογές φαγητού ο επισκέπτης ενός Hot Hot Burger Bar συναντά ένα ξεχωριστό χώρο, με rock ’n roll επιρροές από τις λαμπερές δεκαετίες του  ‘50 και ΄60.  Το hook radio world class «ντύνει» μουσικά τον χώρο των καταστημάτων, εκπέμποντας το πρόγραμμα του αποκλειστικά για την αλυσίδα των Hot Hot Burger Bar’s. Ταξιδεύοντας γευστικά και μουσικά τους πελάτες του.

1105

Όλα αυτά πλέον είναι γεγονός και στο Περιστέρι αφού τα Hot Hot Burger Bar’s ήρθαν και στη πόλη της Δυτικής Αθήνας για να μας ταξιδέψουν με τις μοναδικές όπως προαναφέραμε γευστικές και μουσικές τους απολαύσεις.

Το ολοκαίνουριο Hot Hot Burger Bar λειτουργεί όλο το 24ωρο επί της Λεωφόρου Παναγή Τσαλδάρη 65 προκαλώντας πραγματικό πανικό από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του.

IMG_0695

Τέλος το Hot Hot Burger Bar στο Περιστέρι παραδίδει παραγγελίες και με delivery από τις 11:30 το πρωί εως τη 01:00 το βράδυ και εκτός από το Περιστέρι καλύπτει ακόμα τις περιοχές της Πετρούπολης, του Ιλίου, των Σεπολίων και του Κολωνού.

IMG_0615

Γι’ αυτό είτε από το σπίτι ή το γραφείο ήταν κατευθείαν στο Hot Hot Burger Bar στο Περιστέρι θα απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία των πιο γευστικών burger που έχετε συναντήσει!

Hot Hot Burger Bar Peristeri

Παναγή Τσαλδάρη 65

210 57 57 571

facebook

 

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment