PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τα μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα Α.Ο. Περιστερίου-Α.Ο. Αιγάλεω



Μετά από σύσκεψη που έγινε ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο σωματείων και την αστυνομική διεύθυνση για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Κατόπιν σύσκεψης που έγινε ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο σωματείων και την αστυνομική διεύθυνση για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ αποφασίστηκαν από την Αστυνομία τα κάτωθι :

  1. Aπαγορεύεται η μετακίνηση των φιλάθλων του ΑΙΓΑΛΕΩ στο Περιστέρι.
  2. οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο γήπεδο θα φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.
  3. θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε φιλάθλους από το Περιστέρι.

Από το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση :

Είναι γνωστό σε όλους ότι εμείς σαν Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ δεν έχουμε καμία αντιπαλότητα με την ιστορική ομάδα του Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ, έχουμε φιλοξενήσει δύο συνεχόμενες χρονιές την αποστολή του ΑΙΓΑΛΕΩ στο Περιστέρι με τον καλύτερο τρόπο και έχουμε δεχθεί τα συγχαρητήρια τόσο από την Αστυνομία όσο και από την ίδια τη διοίκηση του ΑΙΓΑΛΕΩ.

Ακριβώς το ίδιο θα γίνει και την Κυριακή, θα φιλοξενήσουμε το ΑΙΓΑΛΕΩ όπως και όλες τις ομάδες με άψογο τρόπο και χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Άλλωστε το δόγμα μας είναι ότι ο αθλητισμός ενώνει και σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουμε άτομα ξένα προς εμάς να δηλητηριάσουν τις σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων.

Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδος του ΑΙΓΑΛΕΩ Δημήτρης Τσιαμπούρης εκτός από φίλος μας ήταν προπονητής της ομάδος μας επί χρόνια και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Καλούμε λοιπόν τον κόσμο μας να γεμίσει το γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα δίνοντας για ακόμη μια φορά μαθήματα πολιτισμού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment