Δημοτικά

Τα Κίτρινα Ποδήλατα έρχονται στο Άλσος Περιστερίου για μια μοναδική βραδιά

Μαζί με το αγαπημένο ροκ συγκρότημα θα βρεθούν στο Άλσος Περιστερίου και ακόμα επτά μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Οι Περιστεριώτες, Γιώργος και Αλέξανδρος Παντελιάς, θα γιορτάσουν τα 20 χρόνια ύπαρξης των Κίτρινων Ποδηλάτων στο Άλσος την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 20:30.

Μαζί τους θα βρεθούν στη σκηνή του Άλσους οι Γιάννης Ζουγανέλης, Ορφέας Περίδης, Βασίλης Καζούλης, Γλυκερία, Ρίτα Αντωνοπούλου, Νίκος Ζιώγαλας και Μιρέλα Πάχου.

Το μουσικό συγκρότημα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ συστήθηκε στη δισκογραφία τον Νοέμβριο του 2000. Δυο αδέρφια, οι Αλέξανδρος και Γιώργος Παντελιάς, είναι οι εμπνευστές και τα ιδρυτικά μέλη του.

Ο ήχος που χαρακτηρίζει το συναυλιακό προφίλ του συγκροτήματος, είναι κατά βάση ηλεκτρικός–κιθαριστικός. Η ζωηρή πειραματική διάθεση των δύο δημιουργών, επιχειρεί κάθε φορά εναλλακτικές ενορχηστρωτικές προτάσεις, με ηχητικά στοιχεία και ηχοχρώματα προερχόμενα από ετερόκλητα είδη μουσικής όπως κλασική, ηλεκτρονική, παραδοσιακή, με βασικό πάντοτε ζητούμενο τη γόνιμη ισορροπία τους με τα «κεκτημένα» του γνώριμου ήχου του συγκροτήματος.

Πολλές φορές το συγκρότημα έχει δημιουργήσει τραγούδια με έντονο κοινωνικό ενδιαφέρον που αφορά την κάθε εποχή.

Ως αμιγώς συναυλιακό συγκρότημα, τα Κίτρινα Ποδήλατα έχουν εμφανιστεί ζωντανά στις σημαντικότερες μουσικές σκηνές της χώρας, ενώ περιοδεύουν ανελλιπώς στην ελληνική περιφέρεια αλλά και την Κύπρο.

Related posts

Ποιοι σπουδαίοι καλλιτέχνες έρχονται στο Περιστέρι τον Ιούλιο

Peristeri News

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (11η)

Peristeri News

Προστατευτικά μέτρα κατά τη διάρκεια καύσωνα

Peristeri News

Leave a Comment