PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τα δεδομένα για μεταγραφή ενόψει Ιανουαρίου


Όσο πλησιάζει ο Δεκέμβριος, τόσο θα μπαίνει στη συζήτηση και στην καθημερινότητα του Ατρόμητου η πιθανότητα ενίσχυσης κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τους ιθύνοντες της ομάδας να «ζυγίζουν» αυτή τη στιγμή τα δεδομένα.

Είναι ξεκάθαρο ότι και η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση έχουν πλήρη γνώση του ρόστερ, καθώς παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Κορακάκης δεν είχε εξαρχής την ομάδα υπό την καθοδήγησή του, ξέρει το υλικό που διαθέτει, με τα αρνητικά και τα θετικά του. Παρ’ όλα αυτά, τη δεδομένη στιγμή δεν έχει υπάρξει καμία εισήγηση και καμία ειλημμένη απόφαση, αφού στόχος του είναι να «κερδίσει» παίκτες, παρά να τους αφήνει εκτός ρόστερ.

Πριν από μερικές εβδομάδες είχε υπάρξει πράγματι μια συζήτηση φιλολογικού επιπέδου, ότι αν χρειαζόταν κάτι η ομάδα αυτό θα ήταν ένας επιθετικός με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες, που να διακρίνεται κυρίως για την ταχύτητά του και φυσικά για την εκτελεστική του δεινότητα, αλλά όλα θα κριθούν μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου.

Μέχρι τότε θα έχουν τεθεί επί τάπητος όλα τα ζητήματα προκειμένου να κριθεί αν απαιτείται όντως μεταγραφή. Πιο συγκεκριμένα, θα έχει φανεί η ακριβής κατάσταση του Νικολά Ντιγκινί και αν τελικά είναι σε θέση να επανέλθει στα στάνταρ τα οποία ανάγκασαν τον Ατρόμητο να κινηθεί για την απόκτησή του, ενώ θα υπάρχει και πιο ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία της ομάδας, αφού μετά τις τόσες πολλές διακοπές του πρωταθλήματος και τις συνεχείς αναπροσαρμογές του προγράμματος, η τωρινή βαθμολογική θέση του Ατρόμητου ενδεχομένως να είναι και εντελώς πλασματική.

Παράλληλα, για εκείνη τη χρονική περίοδο έχει προγραμματιστεί η συνάντηση διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας, που θα συζητηθούν ακριβώς αυτά τα ζητήματα που αφορούν τις προϋποθέσεις για τη μεταγραφική ενίσχυση και κατόπιν θα παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Σε κάθε περίπτωση, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί πάνω από μία μεταγραφή την περίοδο του Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment