PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τα δεδομένα για Κιβρακίδη


Μπορεί τα φώτα των ΜΜΕ για ευνόητους λόγους να έχουν πέσει στους δανεικούς από τον ΠΑΟΚ και στον Ανδρέα Γιαννιώτη, ωστόσο ένα από τα καλύτερα μπακ του φετινού πρωταθλήματος είναι ο Κυριάκος Κιβρακίδης και το όνομά του επανέρχεται εσχάτως στην επικαιρότητα.

Ο λόγος δεν είναι άλλος φυσικά, από το δεδομένο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, το οποίο έχει εκφραστεί σε φιλολογικό επίπεδο εδώ και δυο-τρεις μήνες, αλλά και την αναζωπύρωση από Πειραιά μεριά, στο πλαίσιο της περίφημης ελληνοποίησης.

Τι ισχύει όμως για την περίπτωση του εμβληματικού (μετά τον πανηγυρισμό του στο «Γ. Καραϊσκάκης) άσου του Ατρόμητου;

Ο Ατρόμητος δεν πουλάει ή για να το θέσουμε σε πιο σωστή βάση, δεν ξεπουλάει ειδικά στην περίοδο του Ιανουαρίου. Η αγοραστική αξία του «τούρμπο» έχει ανέβει συγκριτικά με εκείνο το καλοκαίρι που τον είχε προσεγγίσει ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος έχει ισχυρή διαπραγματευτική θέση λόγω συμβολαίου, ο παίκτης δεν «καίγεται» να φύγει τον Γενάρη λόγω της πορείας που πραγματοποιεί η ομάδα του και ο Ατρόμητος δεν θέλει να πουλήσει τώρα. Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ που ενδιαφέρεται πιο έντονα, πρέπει να καταθέσει μια πολύ καλή πρόταση για να πείσει τους Περιστεριώτες να τον παραχωρήσουν τώρα και κάτι τέτοιο είναι άγνωστο αν θα συμβεί, αφού αυτή τη στιγμή οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν καταθέσει οτιδήποτε επίσημο. Πόσω μάλλον όταν θέλουν τον παίκτη για back-up του Μάτος, που φαντάζει αμετακίνητος από την ενδεκάδα.

Όσο για τον Ολυμπιακό; Μάλλον δύσκολο να ενδιαφερθεί ουσιαστικά από τη στιγμή που «κλείνει» τον Ίγκορ από τον Αστέρα Τρίπολης και έχει ήδη στο ρόστερ του τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και τον Ντιόγκο Φιγκέιρας, άσχετα αν ο τελευταίος παρουσιάζεται υπ’ ατμόν. Αυτή τη στιγμή υπάρχει στην ομάδα και πληρώνεται με ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο.

Σε κάθε περίπτωση, αν και όποτε αποχωρήσει από τον Ατρόμητο ο Κυριάκος Κιβρακίδης θα το κάνει από την… μπροστινή πόρτα, με το κεφάλι ψηλά, προσφέροντας κέρδος στην ομάδα, χωρίς ποτέ να εκβιάσει τη μεταγραφή του (αποδεδειγμένα) και προσφέροντας ένα ανατριχιαστικό φωτογραφικό στιγμιότυπο, το οποίο έχει γίνει και πανό. Είναι με άλλα λόγια δεδομένο, ότι το «τούρμπο» αν αποχωρήσει, θα το κάνει ως φίλος και η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή για τον ίδιο, με τον παίκτη να αναγνωρίζει πόσα πράγματα κέρδισε από τον Ατρόμητο μέσω της δικής του δουλειάς και μόνο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment