PeristeriNews.gr
Media

Τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΣΗΕΑ


Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες συνεχιζόταν η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ.

Οι εκλογές διεξήχθησαν από την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου μέχρι χθες το απόγευμα 9 Φεβρουαρίου για την εκλογή των μελών του νέου Δ.Σ., την εκλογή μελών για το Πρωτοβάθμιο και το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο καθώς και εκλογή εκπροσώπων των ΜΜΕ και των συνταξιούχων στο Μεικτό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.

Στις εκλογές ψήφισαν 2.822, τα έγκυρα είναι 2.734, άκυρα 35, λευκά 53.

Πρώτη αναδεικνύεται η παράταξη «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» με επικεφαλής την νυν πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου που συγκεντρώνει 986 ψήφους και καταλαμβάνει 4 έδρες, και ακολουθούν η «Συσπείρωση Δημοσιογράφων-Δούρειος Τύπος» με 586 ψήφους και 3 έδρες, στην οποία συμμετέχει ο νυν Πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ Σταύρος Καπάκος, η «Νέα ΕΣΗΕΑ» με 462 ψήφους και 2 έδρες, ο Συνδυασμός «Δημοσιογραφική Συνεργασία» (πρόσκειται στο ΚΚΕ) 263 ψήφους και μία έδρα και η «Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων» (ΠΑΣΟΚ) με επικεφαλής τον τ. Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ Δημήτρη Τσαλαπάτη με 231 ψήφους και μία έδρα. Ο Συνδυασμός «Πρωτοβουλία Για την Ανατροπή στα ΜΜΕ» λαμβάνει 206 ψήφους χωρίς να εκλέξει εκπρόσωπο στο Δ.Σ.

Δείτε την σταυροδοσία των υποψηφίων μελών για το Δ.Σ. και την Ε.Ε. της ΕΣΗΕΑ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

To Conde Nast Traveler προτείνει Ελλάδα για το 2024

Peristeri News

Leave a Comment