PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τα απίθανα του προγράμματος, οι μεταγραφές και ο Λε Ταλέκ από το 2017


Το απίστευτο που έχει συμβεί με το πρόγραμμα του Ατρόμητου δεν έχει επιτρέψει στους ιθύνοντες της ομάδας να θέσουν επί τάπητος το κρίσιμο θέμα της ενίσχυσης τον προσεχή Ιανουάριο και πλέον κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει μετά το ματς με τον Πλατανιά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ατρόμητος από το ματς με την ΑΕΚ και έπειτα έχει κληθεί να δώσει 9 αγώνες εκ των οποίων οι 7(!) είναι εκτός έδρας. Πιο συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες είχαν κατά σειρά ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Καλλιθέα, ΑΕΛ όλα εκτός, κατόπιν τον Παναθηναϊκό εντός αλλά χωρίς κόσμο και στη συνέχεια το πρόγραμμα φέρνει αναμετρήσεις με Πανθρακικό, Πλατανιά, Κέρκυρα πάλι εκτός!

Το επόμενο εντός έδρας ο Ατρόμητος το δίνει στις 7 Ιανουαρίου, κάτι που σημαίνει ότι οι φίλοι της ομάδας είδαν για τελευταία φορά την ομάδα να αγωνίζεται το 2016 στις 29/10!

Αυτός ο Γολγοθάς και η ανάγκη για βαθμούς, έθεσε -και ορθώς- σε δεύτερη μοίρα τις μεταγραγές, ωστόσο εφόσον όλα εξελιχθούν βάσει προγράμματος και ο Ατρόμητος επικρατήσει του Πανθρακικού, η ομάδα του Περιστερίου θα έχει βεβαρημένο πρόγραμμα, οπότε θα υπάρξει και αυτό το γεγονός ως σκέψη για πιθανή ενίσχυση.

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, όταν ρωτήθηκε ο Γιώργος Κορακάκης για αυτό το θέμα είπε ότι όλοι οι προπονητές θέλουν τις περισσότερες δυνατές λύσεις, ωστόσο το κυριότερο θα ήταν να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους.

Τέλος, ο Λε Ταλέκ έχει σύσπαση στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός για 10 μέρες, οπότε ο Γάλλος θα επανεμφανιστεί από το 2017.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment