PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συζητήθηκε η αγωγή του τραγικού πατέρα Υπάτιου Πατμάνογλου


Στο Πρωτοδικείο Αθηνών συζητήθηκε η αγωγή του τραγικού πατέρα Υπάτιου Πατμάνογλου που έχασε την οικογένειά του σε τροχαίο τον Φεβρουάριο του 2017, κατά του ιδιοκτήτη των Jumbo.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου αξιώνει από την οικογένεια Βακάκη περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη από τον θάνατο της συζύγου και του γιου του, ενώ οι υπόλοιποι συγγενείς αξιώνουν ακόμη 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Υπενθυμίζεται, πως τον Φεβρουάριο του 2017 ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ταξίδευε με την 33χρονη σύζυγό του και το 3χρονο γιο τους, όταν σταμάτησαν σε πάρκινγκ της εθνικής Αθηνών-Λαμίας.

Ο τραγικός πατέρας βγήκε από το αυτοκίνητο και μετά από λίγο η Porsche του γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo, Γιώργου Βακάκη με συνοδηγό τον νεαρό Ανδρέα Γεωργακόπουλο, έπεσε με ταχύτητα πάνω στο σταματημένο όχημα με αποτέλεσμα τα δυο οχήματα να τυλιχτούν στις φλόγες, ενώ οι επιβάτες της Porsche και η οικογένεια του Πατμάνογλου βρήκαν τραγικό θάνατο.

Η δικηγόρος της ασφαλιστικής εταιρείας συνομολόγησε την υπαιτιότητα μέχρι το ποσό των 2,4 εκατομμυρίων ευρώ δηλαδή 1,3 εκατομμύριο ευρώ ανά θανόντα, το μέγιστο ποσό που καλύπτουν οι ασφαλιστικές εταιρείες.

Ωστόσο, αν το δικαστήριο επιδικάσει μεγαλύτερο ποσό, η πλευρά του Υπάτιου Πατμάνογλου θα πρέπει να διεκδικήσει το υπόλοιπο από την οικογένεια Βακάκη.

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο ξάδερφος της 33χρονης Αποστολίας που σκοτώθηκε στο τροχαίο. Στην κατάθεση του είπε μεταξύ άλλων: «Ήταν μια αγαπημένη οικογένεια. Τα αδέλφια ήταν ενωμένα. Ήταν μαζί από 16 χρόνων. Ήταν υπέροχο ζευγάρι, με πολλά όνειρα. Είχαν εγκατασταθεί στην Πτολεμαΐδα και ο Υπάτιος διορίστηκε στην ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα. Ερχόντουσαν στην Αθήνα όταν έγινε το δυστύχημα. Ο Υπάτιος μετά το δυστύχημα δε μπόρεσε να ξαναδουλέψει και δε νομίζω να τα καταφέρει».

Το δικαστήριο δεν εξέδωσε απόφαση, κάτι που αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment