PeristeriNews.gr
Πολιτική

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό


Αξιοποίηση πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό

«Ακόμα και μέσα στον Μάρτιο» αναμένονται από τον πρωθυπουργό, Γιώργο Α. Παπανδρέου, οι ανακοινώσεις σχετικά με την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού, το τελικό σχέδιο για την οποία θα μπει σε διαβούλευση, σύμφωνα με υπουργό, που συμμετείχε σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα αυτό.

Στην υπό την προεδρία του πρωθυπουργού σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Επικρατείας Χ. Παμπούκης, η υπουργός Περιβάλλοντος Τ. Μπιρμπίλη, η υπουργός Παιδείας Άν. Διαμαντοπούλου, ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ, Ν. Σηφουνάκης, ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης καθώς και ο αρχιτέκτονας Χ. Αθεμπίγιο.

Σύσκεψη πραγματοποιείται αυτή την ώρα οπου εξετάζονται οι εξελίξεις στην Λιβύη.

Θα ακολουθήσουν συσκέψεις υπό τον πρωθυπουργό, με θέμα τον περαιτέρω προγραμματισμό της κυβέρνησης ενόψει και της Συνόδου Κορυφής της 25ης Μαρτίου, της συζήτησης για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και το πρόγραμμα αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας του δημοσίου ύψους 50 δισεκ.

** Συνεδριάζει αύριο, Σάββατο, στην Αθήνα, υπό τον έλληνα πρωθυπουργό και πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, το προεδρείο της, για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment