Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Σύσκεψη στο Δήμο Περιστερίου για τον κορονοϊό

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τον κορονοϊό, στις 4 Μαρτίου 2020 στο Δημαρχείο.

Συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Αθανάσιος Βαθιώτης, οι Αντιδήμαρχοι Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου και Αναστάσιος Θεοδωράκος, καθώς και οι Διευθυντές των Κέντρων Υγείας Περιστερίου Χρήστος Πολυχρονίου, Σταμάτης Βελονιάς και Χρόνης Χρονόπουλος.

Την σύσκεψη συντόνισε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Υγείας του Δήμου Περιστερίου, καρδιολόγος Γεώργιος Μπεκιάρης.

Οι ομιλητές περιέγραψαν το πρόβλημα όπως και τις δυνατότητες των μονάδων Υγείας και επεσήμαναν τις ενέργειες που είναι απαραίτητες.

Ο Δήμαρχος και τα μέλη της διοίκησης του Δήμου Περιστερίου περιέγραψαν μέτρα υποβοήθησης των Μονάδων Υγείας και μέτρα ενημέρωσης και προφύλαξης των πολιτών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου με 8 θέματα

Peristerinews.gr Newsroom

Εργαστήρια Δημιουργίας Περιστερίου: Παράταση εγγραφών έως 25 Σεπτεμβρίου

Peristerinews.gr Newsroom

14ο Λύκειο Περιστερίου: Σπασμένα εδώ και χρόνια τα ηχοπετάσματα δίπλα στη Λεωφόρο Αθηνών

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment