PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σύσκεψη για το μέλλον του Ατρόμητου στο Μαζαράκη!


Σημαντική σύσκεψη για τον τρόπο λειτουργίας των Ακαδημιών πραγματοποιήθηκε σήμερα ανάμεσα στα επιτελικά στελέχη του Ατρόμητου, με τον Γιώργο Κορακάκη να ποντάρει επί της ουσίας στο «αύριο» της ομάδας. Παρών σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο της α’ ομάδας, ο ρόλος του Τόλη Αποστόλου

 

Πολύ σημαντική ήταν η σημερινή μέρα για τον Ατρόμητο και κυρίως σε ό,τι αφορά το μέλλον και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, καθώς πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με αποκλειστικό ζήτημα τις Ακαδημίες, που αποτελούν μεγάλη επένδυση της ΠΑΕ.

Πρόκειται για μια ενέργεια που έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν και κυρίως όταν υπήρχε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αλλά ο Γιώργος Κορακάκης, που προέρχεται μάλιστα από αυτό το κλιμάκιο της ομάδας γνωρίζει ακριβώς και το ρόλο των Ακαδημιών στο σύλλογο, αλλά και την αξία των περισσότερων παιδιών.

Άλλωστε, με τη δική του παρουσία στον πάγκο της ομάδας, δεν γινόταν να μην προωθηθεί και σε επαγγελματικό επίπεδο, η… επαγγελματική δουλειά που γίνεται στον τομέα των Ακαδημιών, γεγονός που φαίνεται και από τα αποτελέσματα.

Ενδεικτικό της σημασίας της συνάντησης αποτελεί το γεγονός ότι το «παρών» (πλην του Κορακάκη) έδωσε όλο τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας (Λουκάς Καραδήμος, Σωτήρης Ρούσσης, Μαριέλα Νησιωτάκη, Δημήτρης Μπογατσιώτης), ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ και τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών, Τόλης Αποστόλου και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Αγγελόπουλος.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Κορακάκης παρουσίασε το οργανόγραμμα που έχει εκπονήσει και στο εξής θα ακολουθείται, ώστε να επιτευχθεί η ενιαία φιλοσοφία του Ατρόμητου με τα τμήματα Υποδομής.

Εντός 10 ημερών οι προπονητές των Κ20-Κ17-Κ15 θα υποβάλλουν φάκελο με το ρόστερ και τα χαρακτηριστικά των παικτών προκειμένου να δημιουργηθεί από τη Μαριέλα Νησωτάκη ηλεκτρονικό αρχείο το οποίο θα παρακολουθείται από τον Γιώργο Κορακάκη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Ο Βασίλης Σπανούλης καλύτερος προπονητής του Basketball Champions League

Peristeri News

Leave a Comment