• Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Συσκέψεις στον Ατρόμητο για την επιστροφή στις προπονήσεις

Παύλος Κουστέρης
Απρίλιος30/ 2020

Επί τάπητος θέτουν τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν από τις σημερινές ανακοινώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη στον Ατρόμητο, καθώς το επόμενο 48ωρο θα είναι γεμάτο συζητήσεις.

Τεχνικό επιτελείο, γυμναστές και γιατροί θα κληθούν να καταρτίσουν ένα πλάνο οργάνωσης στις νέες συνθήκες προπόνησης και πώς αυτές μπορούν να πραγματοποιηθούν σε ολιγομελή γκρουπ, χωρίς φυσικά να τεθεί σε οποιοδήποτε κίνδυνο η υγεία όχι μόνο των ποδοσφαιριστών, αλλά των ανθρώπων που θα εμπλακούν στην καθημερινότητα των προγραμμάτων.

Πέρα, όμως, από τις συζητήσεις για τις ενέργειες της ομάδας, στον Ατρόμητο έχουν ζητήσει έξτρα διευκρινήσεις για τις προϋποθέσεις επιστροφής στο προπονητικό κέντρο.

Θα πρέπει όλοι όσοι θα είναι παρόντες στις προπονήσεις να πραγματοποιήσουν τα ειδικά τεστ; Κι αν ναι, κάθε πότε πρέπει να γίνονται αυτά τα τεστ; Επιπλέον, από ποιον φορέα θα είναι εγκεκριμένα αυτά τα τεστ;

Οι Περιστεριώτες προτίθενται να κάνουν σχετικό ερώτημα στη Λίγκα (αν δεν το έχουν κάνει ήδη), ώστε να προωθηθεί στο υπουργείο και να δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις.