PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Υπαγορευμένες από τη διαπλοκή οι εξαγγελίες της Ν.Δ.


Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία ότι οι εξαγγελίες της για κατάργηση του νόμου Παππά και χορήγηση και άλλων αδειών είναι «υπαγορευμένες από τη διαπλοκή» εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Μόνο θυμηδία προκαλεί το άνευ προηγουμένου αλαλούμ που επικρατεί στη ΝΔ αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες. Είναι τέτοιος ο πανικός και τόσα τα αντιτιθέμενα συμφέροντα που θέλουν να εκφράσουν, που τα στελέχη της ΝΔ κάθε μέρα ξεστομίζουν και άλλη μια φαεινή ιδέα σχετικά με το διαγωνισμό», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επισημαίνει ότι «σήμερα ήταν η σειρά του πρώην υπουργού κ. Δένδια στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ να δηλώσει ευθαρσώς ότι μια κυβέρνηση της Ν.Δ. θα επιστρέψει πίσω στους καναλάρχες τα χρήματα που δόθηκαν για τις άδειες».

«Με αγωνία παρακολουθούμε ποια θα είναι η επόμενη-υπαγορευμένη από τη διαπλοκή- εξαγγελία της ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι, είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Νίκου Δένδια που επανέλαβε ότι «η Ν.Δ. έχει καθαρή θέση για τις τηλεοπτικές άδειες. Λέμε ότι ο νόμος Παππά είναι απολύτως αντισυνταγματικός και η όλη διαδικασία έπρεπε να γίνει από το ΕΣΡ».

«Εμείς θα καταργήσουμε το νόμο και θα χορηγήσουμε και άλλες άδειες, και κατά συνέπεια θα υπάρξει και οικονομικό όφελος», πρόσθεσε, λέγοντας παράλληλα ότι η Ν.Δ. επιθυμεί πολυφωνία στην ενημέρωση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment