Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Τραμπούκικη δολοφονική επίθεση Χρυσαυγιτών

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Τη χθεσινοβραδινή επίθεση που δέχθηκαν μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τη χθεσινοβραδινή επίθεση που δέχθηκαν μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, στρέφοντας τα πυρά του στη Χρυσή Αυγή και κάνοντας λόγο για «θρασύδειλη ναζιστική συμμορία».

Υπενθυμίζεται ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα καταγγέλλει ότι στα μέλη του επιτέθηκαν με λοστούς και καδρόνια περίπου 50 Χρυσαυγίτες.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «τραμπούκικη δολοφονική επίθεση Χρυσαυγιτών», που έγινε «με την προκλητική ανοχή της αστυνομίας».

«Η θρασύδειλη ναζιστική συμμορία, αφού επιδόθηκε ανενόχλητη επί χρόνια σε συνεχείς επιθέσεις σε βάρος των μεταναστών, τώρα δεν διστάζει να στραφεί εναντίον μελών κομμάτων της Αριστεράς», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, «η προκλητική ανοχή της αστυνομίας, που ούτε χτες συνέλαβε κανέναν τραμπούκο, σε συνδυασμό με τη σταθερή πολιτική υποστήριξη που τους παρέχει μερίδα του μνημονιακού συμπλέγματος εξουσίας, οδηγούν τους ναζί στην αποθράσυνση».

«Αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε η ενότητα δράσης των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων για να αντιμετωπιστεί η φασιστική απειλή», καταλήγει η ανακοίνωση.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κυρ. Μητσοτάκης: 4 νέα μέτρα για την ακρίβεια

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Ανδρουλάκης: Απέναντι στην ακρίβεια χρειάζονται μέτρα, όχι αλαζονεία

Peristerinews.gr Newsroom

Δ. Κουτσούμπας από το πάρκο Τρίτση: «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» το δίλημμα του σήμερα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment