PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η ομογενοποίηση του κόμματος στις προτεραιότητες της Πλατφόρμας 2010


Περαιτέρω ομογενοποίηση του κόμματος και εμβάθυνση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί η «Πλατφόρμα 2010».

Περαιτέρω ομογενοποίηση του κόμματος και εμβάθυνση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί η «Πλατφόρμα 2010» η οποία συζήτησε τις εξελίξεις και τις προτάσεις της σε ευρεία σύσκεψη.

Η τάση που απαρτίζεται, μεταξύ άλλων, από τους Παπαδημούλη, Μπαλάφα, Δούρου, Στάικο, Αναγνωστοπούλου, Μανταδάκη, Ζαχαριάδη, συζήτησε την κατεύθυνση στήριξης και ενίσχυσης του ΣΥΡΙΖΑ «στη νικηφόρα πορεία τού επόμενου χρονικού διαστήματος».

Μεταξύ άλλων, διαπιστώθηκαν τα εξής:

  • Η «Πλατφόρμα 2010» έχει συμβάλει ουσιαστικά και καθοριστικά στη μέχρι τώρα πορεία του κόμματος και συνεχίζει τη συμβολή της στη διαμόρφωση των θέσεων και στην υλοποίηση της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, όπως πρόσφατα αυτή αποφασίστηκε στην τελευταία ΚΕ.
  • Αναγκαιότητα για επιτάχυνση και εμβάθυνση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και την οργάνωση ειδικής καμπάνιας για το άνοιγμα στην κοινωνία και την εγγραφή νέων μελών.
  • Περαιτέρω ομογενοποίηση του κόμματος και αναβάθμιση της λειτουργίας του, μέσα και από την ενωτική ανασύνθεση του κόμματος και της πλειοψηφίας, στη νέα αυτή συγκυρία και συνθήκη που έχει διαμορφωθεί μετά την ιστορική εκλογική πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, για την επίτευξη των στόχων του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment