PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Διαγράψαμε μέλος μας που επικοινωνούσε με τη 12χρονη


Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του επιβεβαιώνει ότι υπήρξε μέλος του που επικοινωνούσε μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας με τη 12χρονη στον Κολωνό, το οποίο και διέγραψε άμεσα.

Όπως αναφέρει, υπήρξε επικοινωνία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όπου εκεί ενημερώθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ για την ταυτοποίηση του προσώπου που συνομιλούσε με το ανήλικο κορίτσι, προχωρώντας άμεσα στη διαγραφή του. «Καμία ανοχή, καμία συγκάλυψη», τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά πληροφορίες, πρόκειται για μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ από την Αθήνα, ηλικίας περίπου 54-55 ετών, ο οποίος μάλιστα είχε θέσει και υποψηφιότητα για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις εσωκομματικές εκλογές του περασμένου Μαΐου, εμφανίζοντας κομματικές φιλοδοξίες, αλλά δεν εξελέγη στο ανώτατο κομματικό όργανο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του φρικτού κυκλώματος στον Κολωνό διατύπωσε το αίτημα να έρθουν όλα στο φως μαζί με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων.

Δυστυχώς η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα γαϊτανάκι «αποκαλύψεων» και επιλεκτικών διαρροών που στέκονται εμπόδιο στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Προκειμένου να σταματήσει εδώ η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθαρίζει το εξής: μετά από επίσημη επικοινωνία με το Υ. ΠΡΟ. ΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του. Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη.

Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο. Οι επιλεκτικές διαρροές, με ευθύνη κυβέρνησης και αστυνομίας, καθώς και οι καθυστερήσεις όμως δεν μπορούν παρά να προκαλούν ανησυχία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment