Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα προλάβουν να ξεπουλήσουν τη ΔΕΗ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Βέβαιοι ότι ο λαός θα ανατρέψει την κυβέρνηση και έτσι δεν θα γίνει πράξει το σχέδιο ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ εμφανίζονται οι τομεάρχες Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαιοι ότι ο λαός θα ανατρέψει την κυβέρνηση και έτσι δεν θα γίνει πράξει το σχέδιο ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ εμφανίζονται οι τομεάρχες Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος και Ευγενία Ουζουνίδου.

Σε σχετική τους δήλωση αναφέρουν ότι «ο κ. Σαμαράς αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την υποταγή του στην κ. Μέρκελ και την προσήλωσή του στην πολιτική εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, επέλεξε την ώρα της συνάντησής τους να ανακοινώσει τη μεταβίβαση του 17% των μετοχών της ΔΕΗ στο ΤΑΙΠΕΔ».

Οι δύο βουλευτές τονίζουν όμως πως ο λαός δεν θα επιτρέψει στον κ. Σαμαρά και την κυβέρνηση του «να ολοκληρώσουν το έγκλημα τους και να ξεπουλήσουν την ΔΕΗ γιατί θα ανατρέψει την συγκυβέρνηση της καταστροφής και θα αναδείξει κυβέρνηση της Αριστεράς κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

«Όσο και να βιάζονται δεν θα προλάβουν», καταλήγουν.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Στο ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Αποστολάκης

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης: 4 νέα μέτρα για την ακρίβεια

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Ανδρουλάκης: Απέναντι στην ακρίβεια χρειάζονται μέτρα, όχι αλαζονεία

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment