Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Συρία: 25 οι νεκροί από τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου των Γιατρών χωρίς Σύνορα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ο βομβαρδισμός, τη Δευτέρα, νοσοκομείου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα (MSF) στη βορειοδυτική Συρία προκάλεσε τον θάνατο 25 ανθρώπων, σύμφωνα με νέο απολογισμό της οργάνωσης.

Η τελευταία είχε ανακοινώσει την Τρίτη ότι ο βομβαρδισμός που έπληξε το νοσοκομείο στην επαρχία Ιντλίμπ, η οποία τελεί υπό τον έλεγχο των Σύρων ανταρτών, προκάλεσε 11 θανάτους, διευκρινίζοντας ότι εξακολουθούσαν να υπάρχουν παγιδευμένοι στα ερείπια.

«Ο απολογισμός αυξήθηκε στους 25 θανάτους. Πρόκειται για εννέα εργαζομένους και 16 πολίτες, μεταξύ των οποίων ασθενείς και ένα παιδί», δήλωσε εκπρόσωπος των MSF στη Βηρυτό. Τουλάχιστον 11 άνθρωποι τραυματίστηκαν, από τους οποίους οι δέκα είναι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο.

Η Γαλλία έχει καταδικάσει τις αεροπορικές επιδρομές οι οποίες, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, πραγματοποιήθηκαν από δύο αεροπλάνα, κατά τα φαινόμενα ρωσικά.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί κερδίζουν Βουλή και Γερουσία

Peristerinews.gr Newsroom

Στις κάλπες οι Αμερικανοί για τις ενδιάμεσες εκλογές

Peristerinews.gr Newsroom

Ιλιάνα Γιότοβα: Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Βουλγαρίας

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment