Viber
PeristeriNews.gr
Υγεία

Συνταγή : Κρουασανάκια με πράσο και μπέικον



Νόστιμα και εύκολα αλμυρά κρουασανάκια, τέλεια για πρωινό ή σνακ κάθε στιγμή της ημέρας! Ιδανικά και για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Υλικά:

  • 1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
  • 8 μεγάλα πράσα ψιλοκομμένα και βρασμένα
  • 8 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες και τηγανισμένες
  • 250 γρ.τριμμένο κίτρινο τυρί
  • 250 γρ.φέτα
  • 3 αυγά
  • αλάτι, πιπερι
  • 1 αβγό για άλειμα

Εκτέλεση:

  1. Ετοιμάζετε τη γέμιση αναμειγνύοντας όλα τα υλικά.
  2. Κόβετε τη σφολιάτα σε τετράγωνα κομμάτια, τα γέμίζετε με το μείγμα και τα τυλίγετε σε σχήμα μικρού κρουασάν.
  3. Τ’αλείφετε με αβγό και τα ψήνετε, σε μέτριο φούρνο, μέχρι να ροδίσουν.
Συμβουλή : Μπορείτε να αντικαταστήσετε το μπέικον ή το πράσο με άλλα υλικά τις αρεσκείας σας και να δημιουργήσετε!

Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης υγείας στο Περιστέρι στις 18 Δεκεμβρίου

Peristeri News

Aπό τι νοσούν περισσότερο οι Έλληνες

Peristeri News

Οι επιπτώσεις των σύντομων βίντεο στον εγκέφαλο

Peristeri News

Leave a Comment