PeristeriNews.gr
Πολιτική

Συνομιλία Παπανδρέου – Σαμαρά πριν το Ζάππειο ΙΙ


Επιβεβαιώνουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας το δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής».

Επιβεβαιώνουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας το δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής», σύμφωνα με το οποίο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε την περασμένη Τετάρτη, την παραμονή της παρουσίασης της οικονομικής πρότασης της Νέας Δημοκρατίας στο Ζάππειο, με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, με αντικείμενο φυσικά τις εξελίξεις στη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας και τις θέσεις τις αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Από τη Ν.Δ πάντως, περιορίζονται στο να σημειώσουν πως ο κύριος Σαμαράς ανέφερε στον κύριο Παπανδρέου ότι θα παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη πρόταση για έξοδο της χώρας από την κρίση. Πιθανότατα όμως η συγκεκριμένη συνομιλία να μην είναι άσχετη με το γεγονός ότι ο κύριος Σαμαράς σε συγκεκριμένα σημεία του «Ζάππειο 2» τουλάχιστον, ήταν περισσότερο «συναινετικός» συγκριτικά με το αρχικά αναμενόμενο.

Ο κύριος Σαμαράς επίσης, αναμένεται την ερχόμενη Παρασκεή στην αποκαλούμενη «Ώρα του Πρωθυπουργού» στη Βουλή, να ζητήσει εξηγήσεις από τον κύριο Παπανδρέου για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment