PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συνεργασία του Υπουργείου Ανάπτυξης με τους Δήμους


Αυτό ανέφερε στη Βουλή ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Βουλευτής Β΄ Αθηνών Μιχάλης Χρυσοχοϊδης,

Συνεργασία με όλους τους Δημάρχους και Περιφερειάρχες της χώρας ξεκινάει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το Υπουργείο Ανάπτυξης, με στόχο μέσα στο Φεβρουάριο, να είναι έτοιμο ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αναπτυξιακή προοπτική κάθε περιφέρειας και κάθε νομού ξεχωριστά.

Αυτό ανέφερε ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ενημερώνοντας την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ) και για τον επενδυτικό νόμο που θα κατατεθεί στη Βουλή.

Παράλληλα, ο Υπουργός προανήγγειλε την εντατικοποίηση των προσπαθειών του Υπουργείου, με στόχο τον διπλασιασμό της απορρόφησης τον κονδυλίων από το ΕΣΠΑ.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης τόνισε την ανάγκη «μιας εθνικής προσπάθειας για την οικονομική ανάταξη της χώρας», προσθέτοντας ότι «υπάρχει ένα μεγάλο τμήμα υγιών επιχειρηματικών δυνάμεων, τις οποίες πρέπει να κινητοποιήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά, για να πάρουν την υπόθεση της ανάπτυξης της Ελλάδας πάνω τους».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment