Αθλητικά

Συνέντευξη τύπου του Γιώργου Δώνη

O προπονητής του Ατρομήτου Γιώργος Δώνης παραχώρησε σήμερα συνέντευξη τύπου εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος αλλά και του αγώνα στη Λάρισα.

O προπονητής του Ατρομήτου Γιώργος Δώνης παραχώρησε σήμερα συνέντευξη τύπου εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος αλλά και του αγώνα στη Λάρισα. Η αρχική του τοποθέτηση ήταν: Στους δυο μήνες της προετοιμασίας έχω μείνει ευχαριστημένος από την συνέπεια, την δουλειά και τον επαγγελματισμό που έχουν δείξει οι παίκτες. Όλα κύλησαν ομαλά, πολύ καλύτερα από πέρυσι και πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για το σαββατιάτικο παιχνίδι στο Αλκαζάρ. Η λογική ερώτηση είναι το που θέλουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι σε σχέση με πέρυσι.

Αυτό το εστιάζουμε σε δυο πράγματα. Πρώτον, η ομάδα έχει μεγάλη ποιότητα και ταλέντο, όχι μόνο από τα νέα παιδιά, αλλά και οι παλιοί, όμως φέτος θέλω να έχουμε καλύτερες επιλογές είτε στο επιθετικό, είτε στο αμυντικό μας κομμάτι. Το δεύτερο κομμάτι που έχουμε δουλέψει πολύ είναι η συνεργασία και η επικοινωνία μέσα στον αγωνιστικό χώρο, το οποίο δεν είχαμε σε υψηλό επίπεδο πέρυσι. Θα μας βοηθήσει ώστε να έχουμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε σχέση με την περσινή σεζόν. Το Σάββατο ξεκινάμε με εκτός έδρας παιχνίδι, όπου θα πάμε για το αποτέλεσμα και το αποτέλεσμα που θέλουμε είναι η νίκη που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για τη συνέχεια. Ξέρω ότι πρόκειται για δύσκολο ματς, όπως όλα τα υπόλοιπα στην σεζόν. Έχουμε δει την ΑΕΛ σε αρκετά παιχνίδια και ήταν κακή. Έχει, όμως, παίκτες με προσωπικότητα και θα είναι σίγουρα διαφορετική στα επίσημα. Πιστεύω, πάντως, πως η ομάδα μου είναι καλύτερη σαν σύνολο από την Λάρισα.

Ο προπονητής του Ατρόμητου δήλωσε ακόμη μεταξύ άλλων τα εξής: ΅Πιστεύω πως η ομάδα μας φέτος είναι καλύτερη από πέρυσι. Αυτό, όμως, θα πρέπει να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Κάθε ξεκίνημα φαίνεται δύσκολο. Πέρυσι ήταν πιο δύσκολα, αφού είχαμε να χτίσουμε μια ομάδα, ενώ είχαμε και κακό πρόγραμμα. Φέτος η ομάδα είναι έτοιμη, το πρόγραμμα δεν είναι τόσο βαρύ όπως πέρυσι και είμαι σίγουρος πως η πορεία της ομάδας θα είναι θετική.

Όλοι μας, όμως, θα κριθούμε στο τέλος της σεζόν. Στα εκτός έδρας παιχνίδια η ομάδα πέρυσι ήταν καλύτερη από τα εντός. Η ατμόσφαιρα στα εκτός, μάλλον, μας βοηθάει παρά μας φοβίζει.

Είμαι σίγουρος πως θα πάμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Πάμε στη Λάρισα για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις από την πρώτη αγωνιστική. Έχω φανερώσει τις σκέψεις μου στα τελευταία φιλικά και η 11αδα θα έχει ελάχιστες διαφοροποιήσεις από αυτή που χρησιμοποίησα. Ακόμα και στο Αγρίνιο που χάσαμε έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα μας στο α’ μέρος. Στο β’ οι παίκτες μου κοίταξαν να προσέξουν τους εαυτούς τους κυρίως λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου.

Related posts

Ήττα 0-1 του Ατρομήτου από τον Ιωνικό

Peristeri News

Και του χρόνου στον Ατρόμητο ο Κρις Κόλμαν!

Peristeri News

Με δύο πρόσωπα το Περιστέρι και ήττα από τον Κολοσσό (70-78)

Peristeri News

Leave a Comment