PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συνέντευξη των εργαζομένων «Αγωνιστική Ενότητα» Περιστερίου


Η «Αγωνιστική Ενότητα» συνδικαλιστική παράταξη εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου παραχώρησε συνέντευξη με θέμα το 41ο Συνέδριο της Π.Ο.Ε – Ο.Τ.Α.

Η «Αγωνιστική Ενότητα» συνδικαλιστική παράταξη εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου παραχώρησε συνέντευξη με θέμα το 41ο Συνέδριο της Π.Ο.Ε – Ο.Τ.Α.

Στο PeristeriNews.gr μίλησε το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου Γιώργος Καταχανάς, επίσης το μέλος της Διοίκησης του Κλάδ. Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου Φώτης Κρίκος.

Στην συνέχεια παραθέτουμε το Δελτίο τύπου των εργαζομένων:

“Δημοσιοποιούμαι τον αποκλεισμό του συνόλου των αντιπροσώπων του συλλόγου εργαζομένων του δήμου Περιστερίου, από το 41° Συνέδριο της Π.Ο.Ε – Ο.Τ.Α, συνώνυμο της καραμπινάτης νοθείας των ωμών αποκλεισμών και την απαξίωση τις γνώμης χιλιάδων εργαζομένων.

Η Συνδικαλιστική ηγεσία της ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ στην Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α με την σύμφωνη γνώμη των ίδιων παρατάξεων και στην ΑΔΕΔΥ, θεωρούν πολύ λογικό να:

-Αποκλείουν τους Συνέδρους 18 Σωματείων γιατί ψηφίσαν ¨κακοί¨ συμβασιούχοι και παράλληλα νομιμοποιούν 9 Σωματεία με ¨καλούς¨ συμβασιούχους ! ! !
-Αποκλείουν την εγγραφή 5 Σωματείων γιατί στο καταστατικό τους επιτρέπουν την εγγραφή όλων, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας όταν την ιδία ώρα μοστράρουμε τα καταστατικά 80 και πλέον συλλόγων με το ίδιο δικαίωμα εδώ και χρόνια ! ! !
-Κοροϊδεύουν τον κόσμο μην και τους αποκλείσει η ΑΔΕΔΥ αν δεχτούν Συμβασιούχους , όταν ο ίδιος ο Πρόεδρος της είναι εκλεγμένος από Σωματείο με Συμβασιούχους! ! !

Για άλλη μια φορά οι λεγόμενες ¨ αντιμνημονιακές δυνάμεις ¨ της Α.Σ.Κ ( ΣΥΝ-ΡΙΖΑ ) και της ΑΚΙΣ (ΑΝΤΑΡΣΙΑ) παίζοντας τον ρόλο της πατερίτσας δώσανε άλλοθι νομιμοποίησης με την συμμετοχή τους στις εκλογές . Η δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ αποχώρησαν σύσσωμες καλώντας να πράξουν το ίδιο και οι υπόλοιποι σύνεδροι μη νομιμοποιώντας αυτό το έκτρωμα. Το όργιο της νοθείας κλείνει την ημέρα των νόθων εκλογών στις 27/4/2012 όταν συλλαμβάνεται η εκπρόσωπος της ΠΑΣΚΕ ( Πρόεδρος της Νεάπολης Θεσσαλονίκης ) στην Εφορευτική από την Δικαστικό να ελέγχει την ψηφοφορία με την μέθοδο της αλυσίδας σφραγίδας ψηφοδελτίου και οδηγείται κατευθείαν στο αυτόφωρο! ! !

Πάνω από 200 εκλεγμένοι από τους 658 συνολικά αντιπροσώπους κοντά στο 1/3 του συνόλου των εκλεγμένων από 52 χιλιάδες εργαζόμενους, αποχώρησε εκφράζοντας την οργή και την απέχθεια του από το μέγεθος της νοθείας.
Πάρ’ όλα αυτά στήριξε την νοθεία και τους αποκλεισμούς ο Προέδρους, Σωματίου μας Νικόλαος Μπέκιος αποδεχόμενος με χαρά και των δικό του αποκλεισμό, ρίχνοντας τις μάσκες του ανεξάρτητου ταυτιζόμενος πλήρως με την ΠΑΣΚΕ και την ΔΑΚΕ αγνοώντας την εντολή των εργαζομένων, υποτάχτηκε στις διασπαστικές λογικές τις διοίκησης τις Π.Ο.Ε – Ο.Τ.Α .

ΑΠΑΙΤΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ:

-ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΜΦΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΟ

-ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΡΕΤΙΡΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ Η ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ 1ΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΑΓΟΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ”

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment