Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Συνελήφθησαν για πλήθος βιασμών ανδρών

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τρεις νεαρές από τη Zιμπάμπουε, οι οποίες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για επιθέσεις εναντίον 17 συνολικά ανδρών.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τρεις νεαρές από τη Zιμπάμπουε, οι οποίες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για επιθέσεις εναντίον 17 συνολικά ανδρών.

Πρόκειται για τις Rosemary Chakwizira, 26 ετών, Sophie Nhokwara, 26 ετών και Netsai Nhokwara, 24 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 33 χρησιμοποιημένα προφυλακτικά.

Τα 17 θύματα αναγνώρισαν στα πρόσωπα των κοριτσιών τους δράστες των επιθέσεων σε βάρος τους, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, ο αριθμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί.

Κατά την έρευνα της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οι κοπέλες εντόπιζαν τους εν λόγω άνδρες κάνοντας οτοστόπ, και στη συνέχεια, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, τους βίαζαν είτε με την απειλή όπλου, είτε έχοντας ρίξει ναρκωτικές ουσίες σε ποτό που τους προσέφεραν.

Πάντως οι φερόμενες ως δράστιδες ισχυρίστηκαν ότι ήταν ιερόδουλες και ότι έκαναν απλά… τη δουλειά τους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί κερδίζουν Βουλή και Γερουσία

Peristerinews.gr Newsroom

Στις κάλπες οι Αμερικανοί για τις ενδιάμεσες εκλογές

Peristerinews.gr Newsroom

Ιλιάνα Γιότοβα: Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Βουλγαρίας

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment