PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνελήφθη ξανά ο 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας


Συνελήφθη ξανά χθες το βράδυ ο 63χρονος παιδόφιλος που ζητούσε ερωτικό ραντεβού από ανήλικη και συνελήφθη στην Ομόνοια.

Αυτή τη φορά η σύλληψη έγινε στην Άνω Διμηνιό στο Κιάτο Κορινθίας για ναρκωτικά χάπια που βρέθηκαν και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κορίνθου.

Στο μεταξύ, ο πατέρας της 14χρονης, που παγίδεψε τον 63χρονο παιδόφιλο μίλησε σήμερα στον ΑΝΤ1 και τόνισε: «Ευτυχώς δεν αφέθηκε ελεύθερος (ενν. δεν διέφυγε από το «ραντεβού στην Ομόνοια»), γιατί τον είχα για τα καλά… του έδωσα μέρες να έχει στο νοσοκομείο».

Όπως είπε για τον 63χρονο, «ήταν ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας», ενώ τόνισε ότι «Είναι δύο τα κορίτσια, έστελνε μηνύματα και σε μια φίλη της κόρης μου και στην κόρη μου».

«Είμαι ο καλύτερος φίλος της κόρης μου και είναι η καλύτερη μου φίλη. Είδα την κόρη μου να δακρύζει μια φορά όταν τη βάφτιζα και μια την Παρασκευή», είπε ο πατέρας της ανήλικης, λέγοντας ότι ο άνδρας έστειλε στο παιδί του φωτογραφικό υλικό δικό του και από ερωτικές ταινίες.

Αφού ανέφερε ότι η γυναίκα του προσποιήθηκε πως είναι η κόρη τους και έκλεισε ραντεβού μαζί του, στην Ομόνοια, είπε ότι εκεί ο 63χρονος έπεσε στην παγίδα, ενώ αναφερόμενος εμμέσως στο βίντεο με τον 63χρονο να έχει αίματα στο στόμα και να δέχεται χτυπήματα από διερχόμενους, ο πατέρας του κοριτσιού είπε «Δεν μίλησα καθόλου. Δεν διατηρείς την ψυχραιμία σου, δεν διατηρείς τίποτα. Η ζωή μας όλη είναι τα παιδιά μας. Μαζεύτηκε πάρα πολύς κόσμος. Ο κόσμος είναι εξοργισμένος με τέτοια περιστατικά που αφορούν την οικογένεια».

Όπως επεσήμανε, «είναι επιβεβλημένο να αλλάξει το νομικό πλαίσιο. Έρχεται ένας όταν πάω το παιδί μου στις κούνιες, πιάνει τον πωπό του και πάει στον Εισαγγελέα και μετά πάει σπίτι του. Δεν “πάει” έτσι. Στην κόρη μου διαπράχθηκε αδίκημα στην ψυχή της», επεσήμανε ο πατέρας, ο οποίος με αφορμή και την παλιά καταδίκη του 63χρονου για βιασμό είπε «Είναι 63 χρόνων, πιστεύω ότι έχει 30 χρόνια δράσης!».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment